Anders Holch Povlsens datter deler bilde av søsken før angrepet på Sri Lanka

Internasjonale Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Datteren til milliardærinnehaveren av ASOS la ut et hjerteskjærende familieferiefoto bare tre dager før tre av hans fire barn ble drept i terrorangrepene på Sri Lanka.



Anders Holch Povlsen og familien hans var på ferie på øya i Det indiske hav da de tre barna døde i et av bombeangrepene påskesøndag mot hoteller og kirker.



Povlsens datter Alma delte et Instagram -bilde av søsknene Astrid, Agnes og Alfred - kalt dem 'tre små bjørner' - foran et svømmebasseng omgitt av palmer bare tre dager før angrepene etterlot 290 mennesker døde, inkludert åtte Briter.



Den 46 år gamle milliardæren og kona Anne har ikke sagt hvem av deres tre barn som døde i bombingen.

Har du blitt påvirket av angrepene? E -post webnews@NEWSAM.co.uk

Anders Holch Povlsens datter Alma delte dette bildet dager før angrepet (Bilde: Instagram)



Den danske milliardæren Povlsen eier Bestseller -kleskjeden, er ASOS største interessent og er Skottlands største private grunneier etter å ha brukt mer enn 100 millioner pund på 12 eiendommer.

Med en rapportert formue på 4,5 milliarder pund er han den nest største individuelle private grunneieren i Storbritannia.



Han fortalte nylig hvordan han planlegger å gjenopprette landet sitt i det skotske høylandet til sin naturlige tilstand, og overlate all eiendommen til barna sine når han dør.

er tapas 7 fortsatt venner

Han og kona Anne Storm Pedersen, 40, eier et dusin eiendommer over mer enn 220 000 dekar, som utgjør omtrent en prosent av Skottlands land.

Anders Holch Povlsen og kona Anne Storm Pedersen (Bilde: Ritzau/Press Association Images)

Milliardæren, som arvet foreldrene sine & apos; formue da han var 28 år, forelsket seg i Highlands på en familieferie på 1980 -tallet da han var en ung gutt, og begynte å snappe land for rundt 13 år siden.

I et brev som ble lagt ut på Wildland -nettstedet hans, sa Povlsen at han og kona planlegger å videreformidle eiendommene sine - og deres 'ombyggings' visjon for deres land i Skottland - til barna når de dør.

Når de ikke bor på et tidligere kongelig palass nær Aarhus i Danmark, bor Povlsens på 42 000 mål store Glenfeshie i Cairngorms etter at Povlsen kjøpte eiendommen for 7,9 millioner pund i 2006.

I 2008 kjøpte han Braeroy-eiendommen på 23 000 mål nær Fort William, Tulloch-eiendommen i nærheten og Lynaberack i Cairngorms for 15,5 millioner pund.

Den 12 600 mål store Lynaberack-eiendommen som eies av Povlsen (Bilde: Getty Images)

Han la til ytterligere fire eiendommer mellom 2011 og 2015, og tre i 2016.

Sent i fjor kom det frem at paret hadde kjøpt den 1100 mål store Kinrara-eiendommen nær Aviemore.

Å eie land som dekker et område som er halvparten så stort som Worcestershire, og har forbigått hertugen av Buccleuch, som eier 217 000 dekar, som Skottlands største private grunneier.

Povlsens gjenoppretter innfødte skogsområder, torvmarker, våtmarksområder og elver til sin naturlige tilstand, mens de prøver å øke antall truede dyr, inkludert kongeørn, villkatter, rødekorn og geiter.

Blodflekker sees på en statue av Jesus Kristus ved St. Sebastian katolske kirke (Bilde: REUTERS)

Planene deres inkluderer å gjøre landet mer tilgjengelig for besøkende, restaurere forlatte bygninger og utdanne barn om bevaring.

Paret skrev på Wildland -nettstedet sitt: Fra vårt hjem på Glenfeshie har både Anne og jeg selv - barna våre og foreldrene våre - lenge hatt en dyp forbindelse med dette praktfulle landskapet.

'Etter hvert som beholdningene har vokst og vår felles visjon for arbeidet blir stadig tydeligere, har vi inkorporert hele prosjektet i et prosjekt vi kaller Wildland.

'Det er en betydelig og livslang forpliktelse vi har gjort - ikke bare for oss selv, men også for det skotske folket og den skotske naturen - en forpliktelse som vi tror dypt på.

Pårørende til eksplosjonsofre gråter utenfor et politihus (Bilde: Getty Images)

De la til: Vi ønsker å gjenopprette våre deler av høylandet til sin tidligere praktfulle naturlige tilstand og reparere skaden som mennesket har påført dem. '

Søndagens angrep på tre kirker og tre hoteller ble utført av syv selvmordsbombere. Sri Lanka har klandret den islamske ekstremistgruppen National Thowheed Jamath.

Regjeringen sa at det var minst tre advarsler om mulige påskeangrep.

Ferierende har blitt advart om at 'terrorgrupper' planlegger flere bombeangrep og mulige mål inkluderer turiststeder, hoteller, restauranter, flyplasser og tilbedelsessteder.

Sri Lankas høykommissær i Storbritannia, Manisha Gunasekera, sa mandag at åtte britiske statsborgere ble drept i angrepene påskesøndag etter at dødstallet først var fem.

626 engel nummer betydning

Angrepene fant hovedsakelig sted under gudstjenester eller på frokostbufféer på hotellet.

Sri Lankanere sto for hoveddelen av de døde og sårede, selv om regjeringens tjenestemenn sa at 32 utlendinger ble drept, inkludert britiske, amerikanske, tyrkiske, indiske, kinesiske, danske, nederlandske og portugisiske statsborgere.

Politiet sa mandag at 24 personer hadde blitt arrestert, som alle var srilankanske.

Les mer

Sri Lanka terrorangrep
Britene & apos; pinlig ventetid på kropper 15 døde i skuddveksling Familier revet fra hverandre av tragedie Par avlyser bryllupsreiser på Sri Lanka

Se Også: