Amazon presenterer to nye Fire HD 10-nettbrett, og her kan du forhåndsbestille din nå

Amazon

Horoskopet Ditt For I Morgen

Du kan forhåndsbestille de to nye Fire-nettbrettene på Amazon nå

Du kan forhåndsbestille de to nye Fire-nettbrettene på Amazon nå



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Den elektroniske markedsplassen Amazon har utvidet Fire -nettbrettserien til å omfatte helt ny Fire HD 10 og HD 10 Plus , tilgjengelig for forhåndsbestilling nå.



Fra og med £ 149,99 har den helt nye Fire HD 10-nettbrettet noen imponerende oppdateringer, inkludert en lysere HD-skjerm, et tynnere og lettere design, rask og responsiv ytelse og opptil 12 timers batterilevetid, slik at du holder kontakten og underholder lenger .

For bare £ 30 mer, fra £ 179,99, tilbyr Plus-alternativet 4 GB RAM, problemfri trådløs lading og muligheten til å overgå fra en bærbar nettbrett til en smart-skjerm på benken med håndfri tilgang til Alexa.

Selv om nettbrettene bare er tilgjengelige for forhåndsbestilling fra Amazon for øyeblikket, vil tech-elskere kunne kjøpe de nye Fire-tilleggene fra forhandlere Argus , Currys PC World , John Lewis og Very.co.uk ved utgivelse. I tillegg til dette er den helt nye Fire HD 10 også tilgjengelig for kjøp Tesco .



prins harry søster sarah

Liker du å lese om nye produkter og pengebesparende tilbud? Registrer deg på NEWSAM Money for oppdateringer om alle de siste produktlanseringene og shoppingtilbudene her.

Imponerende oppdateringer, inkludert en lysere HD -skjerm for å se showene dine i krystallklar kvalitet

Imponerende oppdateringer, inkludert en lysere HD -skjerm for å se showene dine i krystallklar kvalitet



Hvis du leter etter ekstra tillegg, Amazons brannproduktivitetspakke lar deg velge hvilken som helst nettbrett, sammen med et helt nytt Bluetooth-tastatur med avtagbart etui fra Fintie og et 12-måneders Microsoft 365 Personal-abonnement (verdt £ 59,99), alt fra £ 209,99.

Produktivitetspakken har et avtagbart bluetooth-tastatur som er perfekt for arbeid på farten

Produktivitetspakken har et avtagbart bluetooth-tastatur som er perfekt for arbeid på farten

fizz coronation street døde

Slik forhåndsbestiller du nettbrettet:

De helt nye Fire HD 10 og HD 10 Plus-tablettene er tilgjengelig for forhåndsbestilling nå i 32 GB og 64 GB lagringsalternativer. Amazon’s Fire 10 & apos; Productivity & apos; pakker er også tilgjengelig med spesielle forhåndsbestillingsrabatter. Det sies at de nye nettbrettene vil bli sendt innen 26. mai.

Og det er ikke bare oss voksne som kan ha nytte av et nytt nettbrett. Amazon har også vært opptatt med å lansere de helt nye Fire Kids Pro-nettbrettene for barn i skolealder og neste generasjon Fire HD 10 Kids nettbrett for barn i alderen tre til sju år.

De helt nye Fire Kids Pro-nettbrettene starter kl £ 99,99 for Fire 7 Kids Pro , £ 139,99 for Fire HD 8 Kids Pro , og £ 199,99 for Fire HD 10 Kids Pro . Fire Kids Pro og Fire HD 10 Kids-nettbrett er tilgjengelig for forhåndsbestilling fra og med i dag og begynner å sendes 26. mai.

Fire Kids Pro er et rimelig nettbrett for barn som inneholder alt et barn trenger for å komme i gang-en fullbrent Fire-nettbrett, et års abonnement på Amazon Kids+ med et utvidet utvalg av innhold for eldre barn, en slank beskyttelsesetui og en to års bekymringsfri garanti.

Fire Kids Pro er tilgjengelig i tre størrelser og fire farger og utskrifter. Og enhver kunde med et brann- eller brannbarnsnettbrett kan aktivere de nye Fire Kids Pro -funksjonene på sin eksisterende enhet ved hjelp av Amazon Parent Dashboard .

Se Også: