Amazon DOUBLES minimumskostnader for Prime Now gratis levering - selv om du er Prime -medlem

Amazon

Horoskopet Ditt For I Morgen

Online shoppinggiganten Amazon har blitt utsatt for ild for & apos; luskelig & apos; innføre en leveringskostnad for kunder som bruker Prime Now -tjenesten.



Endringene betyr at kjøpere må hoste opp en leveringskostnad på 3,99 pund pluss et tips på 2 pund for sjåføren på bestillinger under 40 pund, selv om du er en betalende Prime-abonnent på 79 pund.



Det er til tross for at Prime selger seg selv som et online abonnement som tilbyr gratis ubegrensede leveranser i et år.



Før endringen hadde Amazon en minimumsordre på £ 20 for å kvalifisere seg til gratis leveranser i én time gjennom Prime Now.

betydningen av tallet 64

Nå har minimumsordren kommet ned til £ 15, men enhver bestilling under £ 40 kommer med £ 3,99 gebyr.

Amazon -kunder er ikke fornøyde



Ansatte ved Amazon Swansea oppfyllelsessenter behandler bestillinger

Nyhetene har ikke gått bra med kundene ifølge Amazonas twitterfeed (Bilde: Getty Images)

Det har nå blitt slått av kunder som har beskrevet trekket som et 'rip off'.



kjendis storebror 2019

Et skuffet statsmedlem twitret: 'AmazonUK betaler for AmazonPrime og får nå en ekstra kostnad på 3,99 pund? #spøk #ripoff. '

En annen beskrev det som & lus; & legger til at de er fristet til å si opp abonnementet sitt helt.

'Det er klart at den nye 3,99 -avgiften for prime nå er å redusere virksomheten og tjene penger. Lagt til og kommer til å irritere folk som betaler for AmazonPrime, jeg tenker på å kansellere. '

tara palmer tomkinson nese

Det amerikanske firmaets risting risikerer nå å fremmedgjøre kunder med de på abonnementstjenesten som ikke lenger har tilgang til gratis ubegrensede leveranser, grunnen til at mange opprinnelig registrerte seg.

Twitter -brukeren @Vampraist la til at anklagen er en & apos; fornærmelse & apos; til lojale Amazon Prime -medlemmer.

'amazonprimenow din minimum £ 40 bestilling ingen leveringskostnad er fornærmende for amazonprime -medlemmer med mange års lojalitet/'

Prime Now, som spesialiserer seg på å levere mat, dagligvarer, helse, skjønnhet og hjemmeprodukter, ble lansert i 2015.

Forhandleren, som har solgt tørre dagligvarer som flaskevann, kaffe og bleier en stund, utvidet i år til ferske varer som melk, ost, frossen pizza og smør med levering innen to timer.

Det opererer i Birmingham, Newcastle, Manchester og Liverpool. I London inngikk det et samarbeid med Morrisons for å levere mat nesten umiddelbart.

Amazon -ansatte reagerte ikke på de fleste sinte tweets angående prisendringene, og unnlot å gi noen forklaring på det.

chelsea vs frankfurt live stream

Da han ble bedt om å forklare endringen, ga Amazon en lenke til hjelpesidene som angav kostnadene.

Les mer

Amazon -tilbud og tips
Amazon Prime Tidlige Prime Day -tilbud Når er Amazon Prime Day? Amazon Prime Student

Selskapet registrerte et enormt salg til en verdi av 1,4 milliarder pund i 2016, og hentet forretninger fra tradisjonelle britiske forhandlere, men det betalte bare 7,4 millioner pund i selskapsskatt, som er en skatt på fortjeneste.

Amazon sa: 'Vi betaler alle skatter som kreves i Storbritannia og alle land der vi opererer. Selskapsskatt er basert på fortjeneste, ikke inntekter, og fortjenesten vår har holdt seg lav gitt detaljhandel er en svært konkurransedyktig virksomhet med lav margin og vår fortsatte store investering. '

Leveringstjenesten Prime Same Day forblir uendret og er tilgjengelig i utvalgte områder på en million varer uten ekstra kostnad for Prime Members.

Se Også: