Alle Colin the Caterpillar 'dupes' som M&S ikke tar rettslige skritt mot

Marks & Spencer

Horoskopet Ditt For I Morgen

Colin har forgrenet seg til miniruller, bryllupskaker og til og med julekaker siden den debuterte for tre tiår siden

(Bilde: Opphavsrett ukjent)



Marks & Spencer har gått i krig om påstandene om at Aldis siste dupe, Cuthbert the Caterpillar -kaken, er nesten for lik Colin, ettersom konkurransen mellom Storbritannias supermarkeder blir varmere.



Kjeden kunngjorde i forrige uke at den hadde iverksatt søksmål mot den tyske kjøpmannen i et forsøk på å beskytte varemerket Colin-påstått at Cuthbert krenker en av kjedens mest solgte linjer.



Den fremsatte et krav om intellektuell eiendom til Høyesterett som argumenterte for at Aldis produkt er lik, får forbrukerne til å tro at de er av samme standard og 'kjører på frakkene' til M & S 'rykte med produktet.

Men merkelig, handler ikke kjøpmann mot sine fire store rivaler som alle har lansert spin-off siden Colin gjorde sitt første opptreden i 1990.

beste billige nettbrettet under £100
Supermarkeder har hoppet til Cuthberts forsvar

Supermarkeder har hoppet til Cuthberts forsvar (Bilde: Adam Gerrard / )



steve harper testimonial line up

Aldi refererte til sin Colin-dupes-klubb i forrige uke, og twitret: Cecil, Wiggles, Curly, Clyde. Vi har deg. @Waitrose @Sainsburys @Tesco @Asda #FreeCuthbert.

Selv medlemmer av publikum har kommentert og hevdet at kopieringsversjonene faktisk er rimeligere enn originalen.



En Twitter -bruker skrev: 'Sikkert hvis M&S tar rettslige skritt mot Aldi for å replikere Caterpillar Colin, må de gå imot resten av disse også?' Beklager at din er for dyr M&S. '

Morrisons stemte: Dag to, og de mistenker fortsatt ingenting #freecuthbert ...

En hel rekke andre kjøpmenn har designet sine egne versjoner, om enn med forskjellige navn det siste tiåret etter at kaken vokste popularitet.

Dette inkluderer Morrisons feiring av larvekake og Cecil the Caterpillar som er på lager i Waitrose.

Tescos Tesco Curly The Caterpillar Cake på 5,45 pund beskriver seg selv som en sveitsisk rulle fylt med smørkrem med sjokoladesmak, dekket med melkesjokolade, ferdig med sjokolade og søte dekorasjoner - identisk med Colins design.

store katteobservasjoner uk 2015

Asda's Clyde the Caterpillar går også bort urørt. Kjedens sveitsiske rolle på 5,92 pund inkluderer til og med et lag med sjokoladesprinkler i ekte hyllest til originalen.

Sainsbury's & apos; Wiggle Caterpillar -utgaven er på 6 pund - selv om den har holdt taus siden krigen brøt ut på sosiale medier.

Waitrose har innløst penger med Cecil, som vil gi deg tilbake £ 7 de siste årene.

Colin the Caterpillar har blitt en feilsikker for alle aldre og anledninger siden den ble lansert for 30 år siden, med selv David Beckham og Dame Judi Dench på den ikoniske kakens fanskare.

Produktet - en svamp med melkesjokolade og smørkrem, toppet med sjokoladesøtsaker og et smilende hvitt sjokolade ansikt - er sentralt i M&S samarbeid med kreftorganisasjonen Macmillan.

falsk kolin

Hvilken er din favoritt? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor (Bilde: Adam Gerrard / )

shakespeare £2 mynter

Faktisk har det vist seg så populært blant kakefans at M&S ​​har lansert en hel rekke spin -offs - med Colins kjæreste som ble lansert i 2016.

Men det har brutt problemer for Colin de siste ukene ettersom statusen som larvekake er blitt truet av en mengde imitatorer, inkludert Aldi.

M&S hevder at likhetene mellom kaken og Aldis kan få forbrukerne til å tro at de er av samme standard.

dommere på dans på is
Selv Asda har sin rivaliserende kake

Selv Asda har sin rivaliserende kake (Bilde: Adam Gerrard / )

En talsmann for M&S sa: 'Fordi vi vet at M&S ​​-merket er spesielt for våre kunder, og de forventer bare det aller beste av oss, går kjærlighet og omsorg inn i hvert M&S ​​-produkt på hyllene våre.

'Vi ønsker å beskytte Colin, Connie og vårt rykte for friskhet, kvalitet, innovasjon og verdi.'

Det er forstått at Aldis kake er et sesongbasert produkt og har ikke vært i salg siden februar.

Registrer deg på NEWSAM Money & s nyhetsbrev for de siste rådene og nyhetene

Fra universell kreditt til permisjon, ansettelsesrettigheter, reiseoppdateringer og nødhjelp - vi har alle de store økonomiske historiene du trenger å vite om akkurat nå.

Registrer deg på vårt nyhetsbrev fra NEWSAM Money her.

Se Også: