Alex Telles leverer avskjedsmelding til Man Utd som antyder en langsiktig overgangsplan

Overføringsnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Alex Telles har nektet å lukke boken helt for sin Manchester United karriere, til tross for at han fullførte en sesongs utlån til Sevilla.



Den brasilianske bakspilleren, signert i de siste timene av et kaotisk sommervindu for to år siden, vil bli med i LaLiga-antrekket under hele den kommende kampanjen. Telles ble brakt inn som en levedyktig konkurranse til Luke Shaw, og har bare sett sin egen aksje stupe.



Ute av stand til å fjerne Shaw som startende venstreback, ble eks-Porto-mannen raskt et perifert medlem av United-troppen. Og selv om en skade på Shaw så mulighetene hans øke forrige sesong, etablerte han seg aldri som en Premier League starter.



Erik ten Hag lovet å gi hele troppen et rent ark ved ankomst i begynnelsen av pre-season, men vurderte raskt at Telles ikke var av ønsket standard. Signeringen av Tyrell Malacia fra Feyenoord gjorde det enda mer ettertrykkelig, og 29-åringen ble henvist til tredjevalg.

første ramadan 2020 i Storbritannia

I et forsøk på å spille flere ordinære minutter foran vinterens verdenscup, ga Sevilla en utreise og vil nå ha ham for sesongen 2022/23. Under Julen Lopetegui endte spanjolene på fjerde plass i La Liga og vil – i motsetning til sin moderklubb – delta i Champions League i år.

Sevilla vil dekke Telles' lønn i sin helhet og, kanskje talende nok, ikke ha noen mulighet innenfor avtalen for å gjøre flyttingen permanent i 2023. I stedet vil han etter all sannsynlighet returnere til Old Trafford neste sommer hvor han håper å imponere Ten Hag en gang til.



pride of britain Awards 2018

Det ser absolutt ut til å være spillerens plan på dette tidspunktet, og forsikrer supporterne om at tiden hans med de røde djevlene ikke er helt over. «Til alle i United: kolleger, ansatte, fans. Jeg vil støtte og heie deg frem hele sesongen. Takk for øyeblikkene så langt,' skrev han på sosiale medier.

 Alex Telles har antydet at han har til hensikt å returnere til Man Utd på slutten av perioden med Sevilla
Alex Telles har antydet at han har til hensikt å returnere til Man Utd på slutten av perioden med Sevilla

Og til sine nye fans la han til: «VI GÅR! Jeg er beæret over denne muligheten. Jeg kommer med et stort ønske om å legge til og få best mulig resultater for Sevilla. Jeg gleder meg til å debutere og være i stand til å hjelpe lagkameratene mine.»



Telles burde kunne ta oppmuntring fra sin United-lagkamerat Anthony Martial også. Franskmannen gjorde samme grep i januarvinduet, men etter å ha mislyktes i å sikre et permanent bytte, returnerte han til folden i Manchester og har fått en ny sjanse.

Martial har vært en startspiller i store deler av Ten Hags første pre-season ansvarlig og hadde sett ut til å lede linjen i Premier League-åpningen mot Brighton . Det scenariet har nå blitt såret i tvil, men med nyheter om at spissen har fått en skade i oppbyggingen.

Det kan igjen gi en mulighet for Cristiano Ronaldo til å starte - til tross for at han bare spilte 45 minutter i hele pre-season. Den bortkomne spissen har gjort lite for å antyde at han er klar til å gå fra av, men et lite valg kan gjøre at den nye manageren har lite valg.

natalie richardson kieran richardson

Se Også: