Adrien Rabiot sammenlignet med Man Utd midtbanespillere Juventus-stjerne har allerede avsagt dom over

Overføringsnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Denne uka, Manchester United kunngjorde at de ble enige om en avtale Juventus for midtbanespiller Adrien Rabiot. De røde har rettet oppmerksomheten mot franskmannen for å løse sine midtbaneproblemer som Samtalene fortsetter å stoppe med det langsiktige primærmålet Frenkie de Jong .



Flyttingen kommer fra venstre felt med lite eller ingen koblinger mellom begge parter tidligere i sommer, men 2-1 tapet til Brighton søndag forsterket behovet for Erik ten Hag for å tilføre større kvalitet til midtbanen sin, med en kjent duo av Fred og Scott McTominay igjen som sliter.



Rapporter i Frankrike har antydet at Rabiot i er åpen for å bli med United, til tross for at de ikke er i Champions League neste sesong. En del av beslutningsprosessen hans sies å være forankret fra det faktum at han tror han ville være en garantert starter over slike som McTominay og Fred.



Sistnevnte klarte en pasningssuksessrate på bare 69 prosent mot Seagulls, mens Fred klarte å spille bare to vellykkede progressive pasninger. Rabiot blir i mellomtiden sett på som en utmerket tekniker som har potensialet til å bringe en ny dimensjon til Uniteds midtbane dersom han skulle komme.

Han gjorde seg et navn i Paris Saint-Germain hvor han kom gjennom klubbens akademisystem for å etablere seg som et viktig medlem av førstelaget, og vant fem Ligue 1-titler på syv sesonger og samlet over 227 opptredener.

tracy beger cast nå

Han dro i 2019 under kontroversielle omstendigheter etter å ha blitt frosset ut av klubben for ikke å bli enige om en ny kontrakt, og ble deretter tvunget til å trene alene etter å ha likt en Instagram innlegg av Patrice Evra som feirer Manchester Uniteds seier over PSG i Champions League .



Tallrike store europeiske sider som Bayern München og Barcelona ble koblet til midtbanespilleren, selv om han slo seg på Juventus som sin neste destinasjon.

27-åringen har vist glimt av sitt beste jeg i løpet av sine fire år i Torino, men han har sjelden vært i stand til å styrke en konsekvent rolle i start-11. Dette kan forklare hvorfor den italienske siden er villige til å la ham gå som han nærmer seg det siste året av kontrakten.



  Adrien Rabiot fra Juventus FC
Manchester United vil ha Adrien Rabiot ( Bilde: Sportinfoto/Getty Images)

Til tross for dette er noen av Rabiots beste egenskaper ting som United for tiden desperat mangler fra deres nåværende avling av midtbanespillere. Han kan spille flere posisjoner, han er god til å drive mellom linjene, motta og kontrollere ballen på halvsvingen, og han kan også spille en lang rekke forskjellige pasninger.

objekt på månen

Rabiot registrerte en passsuksessrate på over 90 prosent forrige sesong, verken Fred eller McTominay var i gjennomsnitt over 85 prosent. Begge la faktisk bedre tall når det gjelder progressive pasninger, med Freds 4,8 per 90 den beste av de tre. Det er imidlertid sannsynlig at United-duoen tjente på at de røde gikk mer direkte forrige sesong enn Juventus gjorde.

Når det kom til å bryte linjer med ballen ved føttene hans, forbedret Rabiot begge når det gjaldt gjennomsnittlig mer progressive bærere med 4,21 per 90.

Defensive tall mellom de tre var veldig like, noe som tyder på at Rabiot fortsatt kan bringe stabilitet til laget i overgangen, men det er hans overlegne tekniske evner som vil være mest ønskelig for United.

I løpet av sin korte tid som leder har Ten Hag vanligvis spilt en midtbaneduo med Bruno Fernandes i en mer avansert posisjon foran dem. En av de to er vanligvis dypere, mens den andre spiller mer som en boks-til-boks.

Rabiot har potensialet til å spille begge rollene, og hvordan han vil bli brukt kan avhenge av om en avtale til slutt blir gjort for De Jong. Skulle nederlenderen komme, så er han sannsynligvis spilleren Ten Hag ønsker å bygge gjennom, med Rabiot som spiller litt høyere, men hvis ikke, betyr franskmannens tekniske evner at han sannsynligvis kommer til å opptre som lagets dyptliggende playmaker i stedet.

Se Også: