£13 Vodafone sim-only-avtale med hele 100 GB data er nå utvidet

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hvis du opplever at du stadig går tom for data hver måned, har Vodafone lansert et nytt sim-only-tilbud som kan spare deg for en liten formue.



Prisplanen, som normalt koster £24, kan kjøpes fra mobiles.co.uk . Avtalen skulle opprinnelig avsluttes 16. mai, men er nå forlenget til 28. mai - så du har fortsatt i underkant av to uker på deg.



Sammen med alle dataene du noen gang kan ønske deg eller trenger, inkluderer det utrolige tilbudet også ubegrensede minutter og tekstmeldinger.



Kuppjegere som ønsker å redusere kostnadene for telefonregningen kan kreve den lavere prisen, som gir en rabatt på £132 i løpet av et år ved å bruke tilbakebetalingen.

strengt tatt kommer dansende finalister 2019

Hvis du har et anstendig håndsett du er villig til å holde på litt lenger og trenger en oppgradering, er dette en fin måte å kutte kostnadene for avtalen og surfe på Instagram , Facebook , Twitter og hvilken som helst annen app helt til du er fornøyd uten å måtte fylle på. Se hvordan det hele fungerer nedenfor.

dans på is-annonse 2017

Hvordan det fungerer?

Kunder må sende inn telefonregninger for månedene 4, 6, 8, 10 og 12 online via Min konto-området på www.mobiles.co.uk/my-account eller via post.



Mobiles.co.uk vil deretter kreditere deg med sjekk med £26,40 hver gang, noe som reduserer den gjennomsnittlige kostnaden for regningen.

Se tabellen nedenfor for når du bør sende regningene dine til oss.



Regning Kravsbeløp
Regning datert august 2019 £26,40
Regning datert oktober 2019 £26,40
Regning datert desember 2019 £26,40
Regning datert februar 2020 £26,40
Regning datert april 2020 £26,40

Vi har også rundet opp selve de beste SIM-tilbudene der ute i mai , som (forhåpentligvis) vil gi deg noen flere pund i lomma.

Se Også: