10 beste stativblandere i 2018 - inkludert KitchenAid - da Bake Off utløser salgsstigning

The Great British Bake Off

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kenwood Chef Titanium er en personlig favoritt



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Det er ingenting som Great British Bake Off for å få oss i humør for å lage alle kaker, kaker, terter og nybakte brød.



Men så snart vi har kommet tilbake fra butikkene og lagt ut alle våre ingredienser på siden a la Ready Steady Cook, innser vi ofte at vi mangler alvorlig på utstyrsavdelingen. Nemlig: en stavmikser.

Hvis du ikke har vanvittige mengder armstyrke og har lyst til å plukke opp en fancy maskin for å hjelpe deg på mikserfronten, har vi plukket ut de ti beste stativblanderne der ute akkurat nå for alle budsjetter, fra store merker som f.eks. KitchenAid, Sage og Swan. Mary Berry, spis hjertet ditt ut.

1. KitchenAid Artisan Stand Mixer, £ 349

Ikke bare et vakkert ansikt



Når det kommer til stativblandere, som alle som har lyst på en etter en stund vil vite, er det en klar favoritt: KitchenAid.

ksi vs logan paul gratis live stream

Med sin vakre retro -eksteriør som kommer i en rekke flotte farger, er den ikoniske maskinen også like god som å blande, elte og piske også som å se pen ut. Det er også en ekstra lang ledning, og den er oppvaskmaskinvennlig. Nå trenger vi bare en måte å ha råd til det ...



Få den fra AO.com for £ 349

2. Kenwood Chef Titanium XL, £ 479

Vi elsker utseendet til denne mikseren

Mens den opprinnelige versjonen av denne maskinen dateres tilbake til 1950, har merket fullstendig fornyet sin pålitelige stativmikser for moderne med et ultra futuristisk utseende.

Med åtte hastighetsinnstillinger og muligheten til å kjøpe en mengde spennende tillegg (pastaprodusent noen?), Er denne mikseren også litt roligere enn noen av sine andre rivaler. Men også litt rimeligere.

Få den fra Amazon for £ 479

3. Cuisinart Stand Mixer, £ 299,95

Det beste 'budsjett' -alternativet - selv om det fortsatt er noen få hundre

Med en massiv tolv hastighetsinnstillinger (potensielt det største beløpet vi noensinne har sett), er dette superstille maskinen en absolutt stjele til en prislapp på under £ 300, og fullfører hver oppgave du gir den til perfeksjon.

Det er også superenkelt å sette opp og rengjøre, og suksessen er ikke overraskende, siden merkevaren Cuisinart har laget kjøkkenutstyr i over 30 år nå, og de fortsatt er i toppen av spillet.

halifax-nettbank

Få det fra John Lewis for £ 299,95

Les mer

The Great British Bake Off 2018
The Great British Bake Off siste nytt Hvem er Noel Fielding? Hvem er Paul Hollywood? Hvem er Sandi Toksvig?

4. Sage The Scraper, £ 169

En av de beste inngangsnivåblanderne som finnes

Hvis du er ute etter en maskin uten støy, er dette en av de beste der ute - imponerende med tanke på prisen.

Dette er bra for de som ønsker å fortsette praten mens de lager mat, de oppfyller alle vanlige krav og kommer med ett rustfritt stål og en glassskål, avhengig av hva du er ute etter.

Få den fra AO.com for £ 169

5. Kenwood Classic Chef, £ 144

Et solid alternativ for de som ikke er altfor opptatt av utseende

En av de billigste modellene som er tilgjengelig akkurat nå, bare fordi denne mikseren ikke har et børstet kromutseende, betyr ikke at den ikke fortsatt er en sterk konkurrent.

Med fire forskjellige hastighetsinnstillinger, pluss en pulsfunksjon, gjør dette alt du vil at den skal gjøre - selv om det er litt på den bråkete siden.

Få den fra AO.com for £ 144

6. Crux Bake and Blend, £ 199,99

Den vakreste av dem alle

I tillegg til et nydelig eksteriør, er dette også mye maskin for pengene, og gir deg hele 5,5 liter.

Vi vet ikke hvorfor du trenger det, men i tilfelle du gjør det, er det også en pulsfunksjon for korte, kontrollerte utbrudd, i tillegg til en kraftig 1200w motor og åtte hastighetsinnstillinger. Fancy.

jeg er en falsk kjendis

Få det fra Lakeland for £ 199,99

7. Smeg Stand Mixer, £259.99

Vi vil ha en Smeg alt - kjøleskap, brødrister, vannkoker, mikser, you name it

Selv om den kanskje ikke har de samme prestisjetunge blandingsevnene som den andre flotte rivalen (den mektige KitchenAid), er det ikke nektet for at alle Smegs oppfinnelser er skjønnhet.

Dessverre er ikke ferdighetene helt på høyde med andre kranmiksere på £ 300+, men det er ti forskjellige hastighetsinnstillinger, så du kan ikke utsette dem på innsats.

Få det fra Very for £ 259,99

8. Bodum Bistro Electric Stand Mixer, £ 130,06

Designbevisste bakere - denne er for deg

Hvis du ikke liker mange forskjellige maskiner spredt over siden din, men også er veldig opptatt av å investere i en stavmikser for å hjelpe deg på bakevirksomheten, har Bodum funnet opp akkurat det for det.

Den kommer også med en avtagbar sprutbeskyttelse som er flott for å holde huset ditt - og benkeplaten - rent.

Få den fra Amazon for £ 130,06

Les mer

Beste husholdningsapparater
Vaskemaskiner Støvsuger Strykejern Matbehandlere

9. Fearne by Swan, £ 199,99

Ikke den mest dyktige, men se på alle fargevalgene!

Svanemerket, godkjent av Fearne Cotton, ser ut til å ramme seg inn som budsjettversjonen av KitchenAid - med en rekke forskjellige fargetoner å velge mellom (tolv for å være nøyaktig) - inkludert mange pasteller.

hvorfor er hegremat så billig

Mer egnet for yngre kokker, som kanskje er fornøyd med en hjelpende hånd til bakingen, men ikke forventer de mest komplekse oppgavene, vil denne enheten bare fungere i tre minutter om gangen.

Få det fra Amazon for £ 199,99

10. Judge Stand Mixer, £ 32,99

Perfekt for de som ser på øre

Ok, så det er absolutt ikke den beste stativblanderen som finnes, men det er definitivt den billigste, og fremdeles et solid alternativ for de som ønsker å forsterke bakespillet, uten å gå konkurs.

Med fem hastighetsinnstillinger, samt vispere og deigkroker, gjør den jobben (om enn med mye skålskraping fra siden), og kan også settes i oppvaskmaskinen etterpå. Det vil gjøre.

Få den fra Amazon for £ 32,99

Se Også: