Beste støvsugere for 2021 inkludert modeller fra Shark, Dyson og Gtech

Hvitevarer

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sørg for at du velger din nye støvsuger med omhu(Bilde: iStockphoto)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Enten du er i fullstendig fru Hinch -modus og regelmessig vil rengjøre huset grundig, eller bare endelig har lyst til å oppgradere den gamle maskinen du har hatt i årevis, er det noen ting du bør vurdere før du spruter ut.



Selv om det ikke kan virke som en veldig stor avgjørelse å kjøpe din neste støvsuger, kan det spare deg for mye trøbbel - og penger - i det lange løp å gjøre det riktige valget som passer dine behov.

I tillegg til det viktige rengjøringselementet, er det en rekke andre praktiske tillegg du kan velge mellom for å gjøre livet ditt - og gjøremål - enklere. Fra hendige dyser som de som finnes på Dyson V8 , til det smarte tilbehøret for rengjøring av dyrehår som følger med Miele Blizzard CX1 , tilleggene kan gjøre hele forskjellen på å få gjort oppgavene dine raskt.

Vi har valgt noen av de beste støvsugere som finnes akkurat nå, til alle prisene nedenfor.



Topp 3 på et øyeblikk:

Beste støvsugere 2021

1. Shark Duoclean trådløs støvsuger

Shark Duoclean trådløs støvsuger

Denne revolusjonerende støvsugeren kombinerer to unike teknologier i ett vakuum og glir lett fra teppe, til tregulv, til møbeltrekk, takket være den super fleksible designen.

Ikke lenger vil støvsuging av hele huset være like slitsomt som en trening. Og med anti -hårpakke -teknologi har rengjøringsvenninnen din større sjanser til å vare lenger - hår og alt.

Kjøp nå fra Shark for £ 349,99

2. Dyson V8 Animal Cordless Vacuum

Dyson V8 Animal Cordless Vacuum

karen og kevin clifton

Dyson er kjent for sine kraftige enheter, og kan skryte av en sterk sugekraft.

Absolute -versjonen kommer med tre forskjellige hodefester: et mykt, hardt gulvhode, et stort børstehode og et lite børstehode, noe som betyr at du har en støvsuger som passer til alle anledninger.

Kjøp nå fra Argos for £ 349,99

3. Shark Lift Away støvsuger

Lett å ha med seg uansett hvor du går

Det beste med dette alternativet er at det konverterer fra en stående til en bærbar støvsuger i løpet av sekunder, takket være den praktiske Lift-Away-teknologien, noe som gjør den perfekt for trapper og over rengjøring av hodet.

Kjøp nå fra Amazon for £ 279

Fire. Hoover Freedom trådløs rengjøringsmiddel

Kongen av støvsugere

Med det sykloniske vakuumteknologien for å suge opp smuss mer effektivt, gjør det avtagbare hodet det også fint og lett å ta med seg, enten du tar det rundt i huset eller setter det i bilen.

Kjøp nå fra Amazon for £ 199

5. Gtech Pro K9

Gtech Pro K9 er super lett og kompakt, noe som gjør den ideell for mindre hjem eller leiligheter, da den lett kan lagres og tas ut når den trenger det.

Men den største trekningen med K9 er at den er i stand til å rengjøre opptil 15 ganger lenger enn Dyson V8 før støvposen må tømmes.

Kjøp nå fra Gtech for £ 249,99

6. Sebo Automatic X7 Excel ePower Stående støvsuger

Dette er et veldig høyteknologisk alternativ

Selv om det kanskje ikke ser så mye ut, betyr dette vakuumets innovative teknologi at det har et datastyringssystem som optimaliserer ytelsen ved å sørge for at børsten alltid er i riktig høyde for rengjøring. Men du betaler sikkert for sin fortreffelighet.

Kjøp nå fra John Lewis for £ 349

7. Miele Blizzard CX1 Comfort Powerline Lotus sylinder

Partiets dyreste alternativ

I tillegg til Vortex -teknologien har dette vakuumet også et livstidsfilter EPA2, som tilsynelatende betyr at opptil 99,99% av de minste partiklene av fint støv og allergener beholdes av systemet. Nok en gang vil du betale en premie for privilidge.

Kjøp nå fra Currys for £ 239

8. iRobot Roomba 980

Selv om det kan være en av de dyreste støvsugere du noen gang har sett på, kan det også være det beste.

I tillegg til å kunne styre det eksternt enten via telefonappen din eller Amazon Alexa, er dette sikkert et av de mest selvforsynende vakuumene vi noensinne har sett.

Når du navigerer gjennom hindringer for å la gulvet være rent, trenger du bokstavelig talt ikke å løfte en finger for at gulvet ditt skal være skinnende rent. Den eneste ulempen? Bortsett fra prisen, kan suget også bruke litt arbeid.

Kjøp nå fra Amazon for £ 649,99

9. AEG QX7-Animal trådløs støvsuger

AEG QX7-Animal trådløs støvsuger

AEG QX7-Animal trådløs støvsuger

AEG QX7 er et kraftverk innen rengjøring av hjemmet med en 50 minutters kjøretid og et stilfullt, elegant utseende.

Håndtaket med lett grep og lav vektfordeling gjør AEG-renseren lettere for hånden for mer enkel manøvrerbarhet og komfort i lengre rengjøringsøkter.

katie price og amy willerton

Axial syklonisk teknologi sikrer kompromissløs ytelse gjennom rengjøringen, selv om søppelkassen fylles opp. Full tilt og slank ramme gjør det mulig å rengjøre under møbler så lave som 135 mm fra bakken, og tilbyr ekte allsidighet rundt hjemmet.

Kjøp nå fra John Lewis for £ 249

Les mer

Hvitevarer
Beste vaskemaskiner Kjøleskap i amerikansk stil Beste støvsugere Beste kaffemaskiner

Hvis du leter etter mer praktiske og kompakte rengjøringsmuligheter, kan du sjekke ut de beste håndholdte støvsugere.

For husholdninger med furrige familiemedlemmer kan du bli tøff mot sta katt- og hundehår med disse hardtarbeidende støvsugere.

Se Også: