10 beste gaming bærbare datamaskiner å kjøpe i 2020

Datamaskiner

Horoskopet Ditt For I Morgen

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



PC -spill har alltid vært litt mer nisje enn konsollkusinene, men hvis du tenker deg om, gir spill på PC -en mye mening.



Til å begynne med har spill en tendens til å være stille og krevende når det gjelder prosessorkraft - så enhver spillbar datamaskin du kjøper kommer også til å være god nok til å kjøre andre typer programvare.



Takket være digitale plattformer som Steam er det dessuten ofte like enkelt å kjøpe et spill for en PC som det er for en konsoll.

Selv om fullstendige stasjonære spill -PCer har en tendens til å bli foretrukket av tilpasningseksperter, gir en bærbar gaming -pc den perfekte mellomveien. Det er alternativer for å tilpasse og oppgradere hvis du vil, men mange av dem er klare for rulling for spill eller produktivitetsarbeid.

Lurer du på hvor du kan kjøpe den bærbare datamaskinen din fra? Prøv å bla Amazon , Currys , Ebuyer og Bærbare datamaskiner direkte som har vanlige tilbud og kampanjer på toppmodeller.



Noen merker er mer gjenkjennelige enn andre, men her er vår ultimate guide til de beste spillbærbare datamaskinene å kjøpe i 2020.

Topp 10 bærbare gaming -datamaskiner å kjøpe i 2020

1. HP Pavilion Power 15-dk0010na

HP Pavilion Power 15-dk0010na



HP Pavilion Power 15 er et av de rimeligere alternativene for bærbare spill på markedet. Det har også noen ganske imponerende funksjoner verdt å vurdere.

Med en kraftig Intel Core i5 9. generasjons prosessor og NVIDIA GeForce GTX 1650 (med 4 GB dedikert til grafikk) kombinert; den bærbare datamaskinen leverer en skjerm med høy oppløsning med rask oppdateringsfrekvens, for jevnt visuelle visuelle bilder.

Det er også et solid lydsystem fra Bang og Olufsen som leverer kraftig, tilpasset lyd for alt du ser eller spiller.

Pris: £ 799, Amazon - kjøp her nå

2. Dell Alienware Area 51m

Dell Alienware Area 51m

Leter du etter en bærbar PC for å lirke deg vekk fra skrivebordet ditt for godt? Med et Alienware TactX-tastatur med N-key rollover og en berøringsskjerm på 144 Hz, vil denne bærbare datamaskinen imponere de mest erfarne spillerne.

Den kommer med en ganske øye vanning prislapp, så det er ikke en investering å ta lett på. Den er imidlertid utstyrt med NVIDIA GeForce RTX 2080 -grafikk, noe som sikrer en jevn og fri for feilopplevelser.

Area 51m bærbar datamaskin har også alt som trengs for at du også skal kunne glede deg over virtual reality -spill.

Pris: £ 3499, Currys - kjøp her nå

3. Gigabyte SABRE15K-CF1

Gigabyte SABRE15K-CF1

Gigabyte SabrePro 15 kommer bare i en konfigurasjon, men det burde fungere veldig bra for de fleste spillere. Hva mer er, den diskrete designen betyr at du kan ta den på jobb og laste opp FIFA når sjefen ikke ser.

Når det gjelder spesifikasjoner, har den en Nvidia GeForce GTX 1060 grafikkbrikke, 7. generasjon Intel firekjerners i7-prosessor og en Full HD IPS-skjerm med stort fargespekter.

Gigabyte har sørget for at lyden blir ivaretatt med stereohøyttalere og en subwoofer.

Pris: £ 1500, Amazon - kjøp her nå

Fire. ACER Nitro 5 AN517-51

ACER Nitro 5 AN517-51

ACER Nitro 5 har noen ganske kule funksjoner for å konkurrere med noen av de større navnene i spillverdenen, heldigvis kommer den ikke med en stor prislapp som noen av konkurrentene.

Inne i lettmaskinen er en Intel Core i5 -prosessor, 8 GB RAM, 1 TB minne og et NVIDIA GeForce GTX 1650 grafikkort. Alt dette med en stor 17,3 tommers skjerm for å nyte det hele.

I likhet med Razer Blade Pro er styreflaten uvanlig plassert og ikke akkurat sentrert, bare forbedrer spillopplevelsen ytterligere.

Pris: £ 899, Currys - kjøp her nå

5. Razer Blade Pro

Razer Blade Pro

Razer Blade Pro vil med god grunn blåse en betydelig del ut av saldoen din.

Innvendig er kraften til en Intel i7 -prosessor, 32 GB RAM og et Nvidia GeForce GTX 1080 -grafikkort som alle ligger i et chassis som veier 3,54 kg og måler 22,5 cm tynt.

Den uvanlige styreflaten plasseringen kan kaste noen mennesker, men gjør ingen feil, dette er en av toppene for bærbar PC -spill. Det er kraftig nok til å spille full-virtual virtual reality-spill også.

Utrolig nok vil batterilevetiden også gå i opptil 7 timer. Du får det du betaler for.

Pris: £ 1949,99, Razer - kjøp her nå

6. Dell XYH0D Inspiron 7000

Dell XYH0D Inspiron 7000

Et spesielt høydepunkt på denne bærbare datamaskinen er batterilevetid. Det er også raskt ettersom 128 GB SSD betyr at du har rask tilgang til litt lagringsplass mens de fleste tingene dine er lagret på 1 TB hovedharddisk.

7000 -serien leveres med Nvidias GTX 1050 -grafikkort innebygd, slik at den kan håndtere de siste storfilmene.

Et solid alternativ hvis du ikke har lyst til å gå helt opp til en Alienware -bærbar datamaskin.

Pris: £ 1449, Amazon - kjøp her nå

7. Acer Predator Helios 300

Acer Predator Helios 300

Den aggressivt utformede Acer Predator Helios 300 gaming laptop er et flott tilbud fra det taiwanske selskapet - og du kan kjøpe en versjon med Nvidia GTX 1060 grafikkort for under £ 1000

Predator har en 15,6 'Full HD (1920 x 1080) IPS -skjerm med bred skjerm og opptil 7 timers batterilevetid.

Den har også 16 GB DDR4 -minne og en 256 GB SSD.

himmelkino oktober 2019

Pris: £ 999, Acer - kjøp her nå

8. Asus ROG SW-G GA502DU AL026T

Asus ROG SW-G GA502DU AL026T

Denne Republic of Gamers-riggen er verdens kraftigste spill-bærbare datamaskin under 17 mm tynn og har en dedikert NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti med Max-Q 16 GB grafikk.

Asus har lagt inn sitt ROG aktive aerodynamiske system for varmespredning og en 120 Hz G-synkroniseringsskjerm for en 'enestående spillopplevelse'.

Nyt spill, TV -programmer og filmer i full HD -skjerm.

Pris: £ 1299,99, John Lewis - kjøp her nå

9. HP OMEN 15-dc1024na

HP OMEN 15-CE006NA

HP er kanskje ikke den tekniske titanen det en gang var, men selskapet lager noen forbanna gode bærbare datamaskiner.

Omen-spillserien kommer med et utvalg av forskjellige konfigurasjoner som matcher prispunktet ditt, men vårt valg er mellomoppsettet som inkluderer en Intel Core i7-prosessor og Nvidia GeForce GTX 1050 grafikkort.

Den har et kjølesystem med høy ytelse og en 1080p-skjerm med en 60Hz oppdateringsfrekvens. i arsenalet ditt er du klar til å erobre selv de mest intensive AAA -titlene. Du kan forvente å få rundt 5 timers batterilevetid her.

Pris: £ 1199, HP Butikk - kjøp her nå

10. Alienware M15 R2

Alienware M15 R2

Ikke helt klar til å gå fullstendig på Alienware Area 51m? Denne mindre versjonen beholder selskapets signaturstil mens den fortsatt tilbyr noen anstendig spillkoteletter.

Batterilevetiden er i gjennomsnitt rundt seks timer, men vekten på 2,6 kg gjør denne vesentlig mer bærbar enn storebroren.

Til syvende og sist er det den fantastiske 4K OLED -skjermen som skal hjelpe til med å dele pengene fra lommeboken din.

Hvis du vil ha et hodeskruende sett for å være stolt over spilloppsettet, trenger du ikke lete lenger enn dette.

Pris: £ 1349, Dell - kjøp her nå

Les mer

Bærbare datamaskiner
Beste bærbare datamaskiner for 2020 Beste bærbare bærbare datamaskiner Laptop -tilbud Best for studenter

Leter du etter bærbare datamaskiner som er litt vennligere på budsjettet? Sjekk ut beste bærbare datamaskiner for arbeid og lek , som alle er under £ 500.

Se Også: