10 beste billige Edinburgh kafeer og restauranter

Edinburgh Fringe Festival

Horoskopet Ditt For I Morgen

Union of Genius - der det alltid er suppe



Enten du er fra Auld Reekie eller besøker for Fringe, er det ingenting bedre enn å finne en billig restaurant i Edinburgh. Vi har spurt anmeldelse og bestillingsside TripAdvisor for de rimeligste budsjettrestaurantene og -kafeene.



1. Vennlig hus

Denne lille portugisiske kafeen ligger på Leith Walk i Edinburgh, og spesialiserer seg på kaffe, nybakte bakverk og delikatesser fra Portugal. Pastel de nata, en tradisjonell portugisisk vaniljesaus er en favoritt blant lokalbefolkningen.



En TripAdvisor -reisende sa: Flott liten kafé i Edinburgh. Stort utvalg av kaker, desserter og salte matvarer, til gode priser også. Tertene var deilige! Du vil ikke bli skuffet!

2. Gaia Delicatessan

Denne lille familiedrevne italienske delikatessen og kafeen på Leith Walk serverer nylagde italienske retter, inkludert pasta, ost og kjøttbrett og antipasti. Et bredt utvalg av italienske råvarer er også tilgjengelig for kjøp fra deres delikatesseforretning.

En TripAdvisor -reisende sa: Fantastisk hjemmelaget pasta og panini. God atmosfære og virkelig rimelig. Jeg kommer definitivt tilbake!



3. Edinburgh Larder Cafe

Bare noen minutter fra Edinburghs berømte Royal Mile, fokuserer denne kaféen og bistroen på å bruke lokale råvarer fra sesongen. Kafeen er populær for søndagsbrunsjer, og tilbyr også et utvalg av sunne frokostalternativer, delikatesser og nybakte kaker, som alle er glutenfrie.

En TripAdvisor -reisende sa: Vi elsket alt om frokosten vår her. Kaffen var perfekt, scone var fantastisk og egg og laks var utmerket. Vi likte atmosfæren og fokuserte på lokale råvarer. Kan ikke anbefale nok!



Fire. Bluebird kafé

I nærheten av den botaniske hagen, og med en meny inspirert av eierens reiser til Amerikas dype sør, kan spisesteder forvente å finne et utvalg retter basert på amerikanske klassikere, inkludert pulled pork, kjernemelkpannekaker, chilihunder og nachos.

En TripAdvisor -reisende sa: Utmerket mat, godt personale og god valuta for pengene. Pulled pork og gigantisk frank sandwich er til å dø for!

5. Safari Lounge

Like øst for Edinburghs nye by tilbyr denne baren og restauranten i jungeltema et bredt utvalg av rimelige retter. Fra sushi til koreanske dampede boller og kyllingvinger er det et vell av alternativer å velge mellom, og et stort utvalg av øl på fat for å følge dem.

En TripAdvisor -reisende sa: Kom hit hvis du vil at maten skal være fersk og velsmakende. Stor verdi, hyggelig personale og god atmosfære. Vel verdt et besøk.

6. Union of Genius

Handy nær University of Edinburgh, Union of Genius meny stift er suppe med opptil seks sesongmessige varianter, inkludert vegetariske og veganske alternativer daglig. Diners kan matche suppene sine med nystekte håndverksbrød eller velge mellom en rekke glutenfrie og veganske bakevarer.

En TripAdvisor -reisende sa: Krysset av i alle boksene: meget vennlig personale, god hjemmelaget mat og de har glutenfritt brød. Kommer tilbake i morgen!

7. Oink

Ligger på Victoria Street i Grassmarket, Oink, som navnet antyder serverer bare en ting, og det er svinekjøtt. Deres beryktede grisesteker serveres hjertelig i et utvalg av rundstykker, kommer i tre størrelser, og kundene kan legge til et utvalg av påfyll, inkludert salvie- og løkfylling, eplesaus og chili relish.

travis kjendiser går på dating

En TripAdvisor -reisende sa: Jeg elsket Oink, et av de beste stedene jeg har spist. Maten er virkelig velsmakende, prisene er gode og servicen er noe av det raskeste jeg har sett på et sted som lager mat av den kvaliteten.

8. The Pie Maker

Med et utvalg av over tretti forskjellige salte og søte paier som alle kommer under £ 3, finner du The Pie Maker i hjertet av Edinburgh sentrum. Dette etablissementet har et lite sittegruppe for spisende som ønsker å spise og har et bredt utvalg av vegetariske retter.

En TripAdvisor -reisende sa: Paiene her er enkle og deilige. Du kan sannsynligvis ikke finne et billigere måltid i Edinburgh med de fleste paier som koster mindre enn £ 3.

9. Melk

Denne lille og moderne designet kafeen i Haymarket er best kjent for sine lunsjer og tilbyr et utvalg av smørbrød, salater og burritoer. Kafeen har også en daglig skiftende meny med søte bakevarer, håndverkskaffe og forskjellige urtete.

En TripAdvisor -reisende sa: Vi var over månen for å komme over denne lille kaféen. Frokosten vår var deilig og nylaget, utmerket verdi og servert av vennlig personale.

10. Anadamiro kaffe

Bare et steinkast fra George Square, er Cafe Andamiro en japansk og koreansk restaurant som serverer autentiske retter som gyoza, katsu -karri og ramen. De serverer også en rekke tradisjonelle ørkener og sin egen spesialitet urtete.

En TripAdvisor -reisende sa: En perle av en restaurant! Stort utvalg av retter, koselige, vennlige, avslappede omgivelser og veldig rimelig.

Se Også: