Å bli veganer er «helt unødvendig», advarer forskere mens tallene skyter i været

Vitenskap

Horoskopet Ditt For I Morgen

Samtidig som veganisme pleide å være allment ukjent, den plantebaserte kosthold har blitt adoptert av hundretusenvis av briter de siste årene.



Pro-veganske dokumentarer inkludert The Game Changers og Cowspiracy har påvirket mange menneskers beslutninger om å droppe animalske produkter, men nye ekspertråd tyder på at dette er 'helt unødvendig.'



Aktuelle saker quiz uk 2020

I et panel i London denne uken argumenterte flere eksperter for fordelene med å spise kjøtt.



Professor Mike Coffey, fra Scotland's Rural College, sa: Det er helt unødvendig å bli veganer.

Hvis alle ble veganere, ville det være ødeleggende for miljøet i Storbritannia. Dyr avlet for mat bidrar til å øke det biologiske mangfoldet.

(Bilde: Getty)



I mellomtiden argumenterte professor Geoff Simm, direktør for Global Academy Agriculture and Food Security ved University of Edinburgh, at å «demonisere» husdyrbønder er urettferdig.

Han sa at jeg tror (husdyrbønder) føler at de blir demonisert. Ofte argumenteres det for at å bli veganer ville minimere arealbruken, og modellstudiene som er gjort viser at det ikke er tilfelle.



707 engel nummer betydning

Vi føler at mens husdyrproduksjon har en rekke økonomiske, sosiale og miljømessige kostnader og fordeler, har kostnadene kanskje fått langt mer oppmerksomhet i det siste enn noen av fordelene.

Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå
Mathistorier

Kjøtt har enorme sosiale fordeler. Det er en viktig kilde til kostholdsprotein, energi, svært biotilgjengelige mikronæringsstoffer, selv små mengder animalsk mat har en veldig viktig effekt på utviklingen til barn, i utviklingsland på deres kognitive og fysiske utvikling, og de er virkelig viktige.

zara laget i chelsea

Ekspertenes råd kommer midt i en mengde mennesker som konverterer til veganisme.

I følge Veganforeningen , er det for tiden over 600 000 veganere i Storbritannia – firedoblet antallet det var i 2014.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: