Du vil ikke bli overrasket over å lære at en nakent ansikt Cheryl Cole fremdeles er veldig varm

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Noen må introdusere Cheryl for ideen om kameratelefonen(Bilde: Charlotte Medlicott/ L'OREAL)



lørdag lotteri tall uk

Åh, er ikke Cheryl Cole modig? Det ryktes ikke bare at sangeren snart skal sitte ved siden av Robbie Williams daglig, men hun renset, tonet og fuktet huden hennes (/gned den med en våtserviet), og lot hele verden se på hva som ligger under.



Noe som er omtrent det vi gjør hver morgen. Men uansett. Vi er fortsatt imponert. Du går Glen Coco Cheryl Cole.



'Jeg trodde jeg ville være nervøs eller engstelig for ikke å kunne bruke foundation på et skudd, men det har faktisk vært ganske befriende å ha fregningene ute for fullt,' sa Cheryl, mens vi beundret hennes naturlige luminescens og bemerket mangelen på hudormer på enden av nesen.

'Skin Perfection fungerer for å perfeksjonere huden din - den strammer porene, gir lysstyrke og forbedrer hudens tekstur. Den har alle hudpleiefordelene du vil ha før du sminker deg. '

Det er ingen sminke på beina hennes heller (Bilde: Charlotte Medlicott/ L & apos; OREAL)



Cheryl er det nye ansiktet i serien, som er rettet mot under 35 år og har fem produkter som bidrar til å forbedre hudens naturlige elastisitet og glød. Og bare iført Skin Perfection Serum + Day Moisturizer og ferdig med Magic Touch Instant Blur - en fløyelsaktig krem ​​for optisk uskarphet av glans, porer og uregelmessigheter - sammen med SuperLiner Brow Artist, False Lash Telescopic Mascara og Glam Shine Lip Gloss i Clear Crystal for å fullføre utseendet, hvis Chezzas hud er noe å gå etter, fungerer det virkelig.

'Hudpleie hadde egentlig aldri følt meg som noe jeg har ønsket å gjøre før. Spesielt rynkekrem og den slags ting - de føltes aldri riktig for meg, legger hun til, sannsynligvis fordi hun - ut fra pannen å dømme - ikke vet hva rynke er.



'Jeg var egentlig ikke på det tidspunktet i livet mitt da jeg virkelig følte det slik. Men dette er et flott produkt for meg ettersom det handler mer om å forberede huden din før du når det stadiet. '

Alt i alt synes vi hun ser nydelig ut. Selv om det ikke er første gang hun får ansiktet å tørke. Og selv har hun tydeligvis fortsatt på seg mascara.

Cheryl Cole for L 'oreal Se galleri

Se Også: