Du kan få to store pizzaer på Domino's for under £ 5 i dag

Domino's Pizza

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det fungerer på alle smaker av pizza



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Når det gjelder rabatter på pizza, blir ting ikke mye bedre enn dette, ettersom vi nettopp har funnet en måte å få en stor pizza fra Domino's for bare noen få kroner.



Domino & s kjører to for tirsdager hver uke for å lette oss tilbake i jobb, og du får en til å kjøpe en gratis på mellomstore og store pizzaer.

Ganske praktisk, med tanke på det akkurat nå, TopCashback tilbyr også alle nye medlemmer til deres nettsted en helt gratis £ 15 å bruke på Domino's - og du kan bruke begge rabattene sammen på samme ordre.

Det betyr at du kan få to mellomstore pizzaer for absolutt ingenting, eller oppgradere til to store pizzaer og betale en anstendig £ 4,99. Handel.



Dessverre er tilbudet bare tilgjengelig for nye kunder hos TopCashback, og ikke eksisterende medlemmer. Hvis du vil gå inn på handlingen, har vi de tre enkle trinnene i hvordan du bestiller nedenfor.

Slik får du to store pizzaer på Domino's for £ 4,99

Det er mye gratis pizza (Bilde: Digital Vision)



  1. Registrer deg gratis på TopCashback
  2. Drar mot TopCashback har 100% cashback opp til £ 15 på Domino's side for nye medlemmer, og klikk deg videre til Domino's for å bestille maten din som vanlig
  3. £ 15 cashback vil deretter spore medlemmers kontoer innen syv virkedager, som du deretter kan overføre til bankkontoen din i de neste ukene

Les mer

Takeaway -tilbud, rabatter og tilbud
Gratis Bare spis takeaway Gratis Domino & s pizza -avtale £ 10 rabatt på Deliveroo Gratis pizza takeaway verdt £ 15

Hvis du heller vil spare pizzafesten din til helgen, kan du fortsatt bruke tilbakebetalingen på £ 15 sammen med alle tilbudene som vises på Dominos nettsted, for eksempel deres Big Night In -pakke.

The Big Night In -pakken inneholder to mellomstore pizzaer, potetskiver, informasjonskapsler og en flaske drikke for £ 24,99 - men hvis du registrerer deg for TopCashback for første gang før du kjøper den, vil den sette deg tilbake på bare £ 9,99.

TopCashbacks £ 15 -bonus fungerer sammen med alle tilbud på Domino -nettstedet, men inkluderer ikke noe som krever en kupongkode, for eksempel studentrabatt.

Se Også: