WWEs topp 5 'Greatest Wrestling Matches Ever'

Andre Idretter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kan Edge og Randy Orton måle seg med WWEs største kamper?



Rivaliseringen mellom Edge og Randy Orton fortsetter i kveld med et sammenstøt som WWE selvsikkert utpeker som & quot; The Greatest Wrestling Match Ever & apos ;.



Begge de legendariske stjernene, som har svimlende 24 verdenstitler mellom seg, sier at de føler presset går inn i WWE Backlash.



Det er forståelig, for så talentfulle som begge disse grappling -ikonene kan være, må de beseire en ganske hard konkurranse for å skryte av å sette på & quot; største & apos; kamp gjennom tidene.

For at en WWE -konkurranse virkelig skal regnes som flott, må den gå utover grensene for ren bryting.

kamilla osman før operasjonen

Legendariske WWE -konfrontasjoner er de som fansen husker flere tiår senere, som påvirker brytingvirksomhetens fremtid og forteller den ultimate historien, samtidig.



Med dette i bakhodet, ser NEWSAM Sport & # 39; s Scott Felstead et blikk tilbake på de fem beste WWE -kampene han ikke har gått glipp av så langt.

5) The Rock vs.Hulk Hogan: WrestleMania 18 (2002)



Hulk Hogan var 48 år gammel da han entret Toronto Skydome for sin første singelkonfrontasjon med The Rock i 2002. På dette tidspunktet hadde & apos; The Most Electrifying Superstar & apos; i WWE -historien var en av om ikke den mest populære grappler i selskapet, og som sådan støtte for & apos; The Great One & apos; var fullt forventet å overdøve Hulkamanias flimrende flamme.

Likevel var det få kritikere som hadde regnet med den utrolige kjemi som to av sportens største stjerner ville finne i hverandre den skjebnesvangre natten som ikon mot ikon, noe som førte til et av de fineste eksemplene på en profesjonell brytingskamp som noensinne kunne læres.

The Rock møtte Hulk Hogan på WrestleMania 18 (Bilde: © WWE)

Nostalgi viste seg å spille en viktig rolle i utformingen av kampen, og da Hogan gjorde sitt første WrestleMania -opptreden på nesten 10 år, kom minner fra Hulksters tidligere episke hovedhendelser over strømmen til fansen, inkludert et historisk møte i samme Skydome against the Ultimate Warrior, tilbake i 1990.

Så etter hvert som kampen utspilte seg, begynte publikum uventet å slå på The Rock, som mesterlig gikk med strømmen og spilte opp til hans hælkarakteristikker, og ryddet veien for Hulk for å oppnå sympati -stemme. Kampen i seg selv inneholdt utrolig historiefortelling, og mens The Rock endelig la ned på Hogan, tok de to hånden i en historiebok som viste respekt mellom to av pro wrestlingens Mount Rushmore -kandidater.

4) Hulk Hogan vs.Andre The Giant: WrestleMania 3 (1987)

Andre the Giant kvadrerer seg til Hulk Hogan (Bilde: © WWE)

Det faktum at Hulk Hogan er i samtalen for å ha to av de fem beste WWE-kampene gjennom tidene, er et bevis på hvor god til å fortelle & apos; Immortal One & apos; virkelig er.

Fans var sterkt investert i hovedarrangementet i WrestleMania 3, som fant sted før en påstått mengde på 93 000 på Pontiac Silverdome, og knuste to gode venner som hadde blitt alvorlig bitre fiender over tungvektsmesterskapet.

I en kamp om David mot Goliath vil denne kampen bli husket for alltid for den mest berømte bodyslam i pro -wrestlinghistorien, og mens Andre led av helseproblemer på den tiden som påvirket kvaliteten på kampen, ga giganten fortsatt kroppen sin og den helt viktige & apos; rub & apos; å ytterligere styrke den vanvittig populære Hulkamania -bevegelsen.

Virkningen denne kampen fortsetter å ha på populærkulturen kan ikke overvurderes og er fortsatt en av WrestleMania største øyeblikk. rundt 30 år senere.

3) Undertaker vs. Shawn Michaels: WrestleMania 26 (2010)

Shawn Michaels kjemper for å redde karrieren mot The Undertaker på WrestleMania 26 (Bilde: © WWE)

Innsatsen kunne ikke ha vært høyere da & apos; Mr. WrestleMania, Shawn Michaels satte sin makeløse WWE -karriere på spill for en andre mulighet til å slå Undertaker seiersrekke denne gangen i Phoenix, Arizona.

Omkampen i 2010 begynte med at Michaels tok den raske overtredelsen, men omtrent som krigen deres ved Manias forrige år, ble det snart en jevn kamp med mange glitrende nærfall.

Da krigen ble avsluttet, sparket The Deadman ut av tre tordnende superkicks, før han spikret kistdøren stengt på Shawn Michaels fremtidige bryteplan med tre egne Tombstone -pilrer.

Kampen hadde utvilsomt publikum på kanten av setene sine hele tiden, og i tillegg til den utrolige handlingen, skyldtes dette i stor grad at rykter om Michael's forestående pensjonisttilværelse var ganske godt bevoktet, og mange fans følte at Heartbreak Kid ville helt sikkert beseire rekken på sitt andre forsøk.

Da HBK og The Phenom håndhilste av respekt, var Michaels i stand til å trekke seg på sine egne premisser mens han fortsatt var på toppen av sine evner, og det i seg selv gjør kampen enda mer spesiell.

2) Undertaker vs. Shawn Michaels: WrestleMania 25 (2009)

Undertaker løfter Shawn Michaels under deres legendariske kamp på WrestleMania 25 (Bilde: © WWE)

Innstilt på å male det symbolske bildet av godt mot ondt før deres første intense WrestleMania -sammenstøt i Houston, Texas, gikk Shawn Michaels inn i ringen som ble kurvet i himmelsk lys, mens Undertaker tok seg gjennom de helvetes flammene.

720 engel nummer betydning

Begge mennene hadde kjempet hverandre over hele verden på dette tidspunktet, inkludert en stjernekistekamp på Royal Rumble i 1998 og en vill affære på Ground Zero: In Your House pay-per-view i 1997, for ikke å snakke om det gripende helvete i en Cell -konfrontasjon, men deres WrestleMania -sammenstøt i 2009 er fortsatt det beste av en virkelig flott gjeng.

På et neglebittende sted dykket Undertaker ut av ringen og krasjet hardt på hodet, men klarte å komme tilbake i handlingen og, sammen med Michaels, unne oss en rekke av deres signaturbevegelser som førte til noen alvorlig tette kickouts .

Til slutt forsøkte HBK å slå The Deadman med et moonsault, men fant seg snart på slutten av en knusende Tombstone, noe som ga oss Takers 17. rake seier på WrestleMania, og en av de største kampene gjennom tidene.

1) Bret & apos; The Hitman & apos; Hart vs. & apos; Stone Cold & apos; Steve Austin: WrestleMania 13 (1997)

Bret Hart straffer Steve Austin på WrestleMania 13 (Bilde: © WWE)

WrestleMania 13 kom på et tidspunkt da WCW slo WWE i Monday Night Ratings, plyndret sine største stjerner, og med en uinspirerende hovedbegivenhet som satte Undertaker mot Syco Sid for tungvektsmesterskapet i Chicago, 1997 & apos; Show of Shows & apos; kanskje ikke blitt husket med glede i det hele tatt, hvis det ikke var for utseendet til en kamp som mange kritikere, inkludert denne forfatteren, fremdeles synes er den største WWE -konkurransen noensinne.

Ganske hvordan disse to matteherrene konstruerte en så intens krig ut av en innsendingskamp, ​​er en leksjon i seg selv, men & apos; The Hitman & apos; og & apos; Stone Cold & apos; klarte å skildre et nivå av intensitet og realisme som aldri ser ut til å bli gammel når du ser kampen på nytt.

Wrestling Travel kan ta deg til de største WWE -hendelsene

Wrestling Travel er det første selskapet i sitt slag i Storbritannia - satt opp av WWE -fans for WWE -fans.

Det lager skreddersydde pakker for de som drømmer om å gå til forestillinger, inkludert WrestleMania, Royal Rumble og SummerSlam, store AEW -arrangementer og NJPWs episke Wrestle Kingdom.

Wrestling Travel tilbyr flyreiser, overføringer, hoteller og arrangementskort - som gir problemfrie, uforglemmelige opplevelser - og er knyttet til ABTA og ATOL gjennom sitt prisbelønte morselskap Invasion Camp Group .

Og du kan & apos; Bruk koden NEWSAM50 for en rabatt & apos; på bestillingene dine.

For mer informasjon besøk Wrestling Travel , ta kontakt med info@wrestlingtravel.org , ring 0161 806 1444, eller følg Wrestling Travel på Facebook , Twitter eller Instagram

Mens sammenstøtene mellom Undertaker og Shawn Michaels var i stand til å skape anspente øyeblikk ved bruk av nestenfall, hadde kampen mellom Hart og den oppegående megastjernen Austin ingen slik luksus, fordi pinfalls var ute av ligningen. Så selv om det å kjenne resultatet av Shawn vs.Taker -kampene ser ut til å fjerne litt av spenningen fra krigene deres, kan det samme ikke sies om Hart vs Austin.

I stedet for å bare være en standard, tøff innsendingskamp som Bret hadde lidd med Bob Backlund på Survivor Series 1994, ble dette i stedet bygget fra et intenst slagsmål rundt ringen, helt opp på tribunen, og handlingen var så hardtslående at det var lett å tro at disse mennene virkelig avskydde hverandre.

Les mer

Wrestling News
Roman Reigns kjører over Kevin Owens WWE -stjerner & apos; lønn inkludert Undertaker Stu Bennett om sin filmkarriere etter WWE

Den nylig signerte UFC -legenden Ken Shamrock spilte sin rolle som spesiell dommer på en glimrende måte, og det ikoniske øyeblikket hvor Austin nekter å slutte til Bret's varemerke Sharpshooter mens han stirret på en egen blodpøl var med på å hjelpe WWEs enormt viktige holdningstid .

Andre bemerkelsesverdige oppføringer som knapt gikk glipp av de fem beste inkluderer Randy Savage vs.Ricky Steamboat på WrestleMania 3, Tommaso Ciampa mot Johhny Gargano på NXT TakeOver: New Orleans, og Sasha Banks vs Bayley på NXT TakeOver: Brooklyn i 2015.

Selvfølgelig er favorittkamper som favorittmåltider ved at alle smaker er forskjellige, og du vil uten tvil ha ditt eget inntrykk av denne listen. Uansett om Randy Orton og Edge er i stand til å fjerne de tidligere største kampene noensinne på Backlash denne søndagen, kan vi ikke vente med å se dem prøve!

Ikke gå glipp av & quot; The Greatest Wrestling Match Ever & apos; mellom Randy Orton og Edge live søndag 14. juni på WWE Network.

For mer informasjon, besøk WWE.com.

Se Også: