Hvem er Wes Nelson? Love Island -stjernen har meldt seg på Dancing on Ice

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Mens Midlands -hunken Wes Nelson tydeligvis har et godt utseende, er han også den intelligente typen - som gjorde ham ideell for Love Island 2018.



Han kom inn i villaen sommeren 2018 da han var 20 år gammel og var en dyktig konstruksjonsingeniør for elektriske systemer, noe som viser at han har både hjerne og spenning.



kan du bruke rødt til et bryllup

Han hadde absolutt mye action på showet og gikk bort fra det med en rakett av en kjæreste i Megan Barton-Hanson.



Takket være serien smir han nå en showbiz -karriere og er registrert i den nye serien Dancing On Ice, som skal sendes i januar 2019.

Men hvem er han egentlig? Her er alt du trenger å vite ...

Kjenner du noen av øyboerne? E -post webtv@trinityNEWSAM.com med historien din!



Dans på is

Love Island -hunken Wes Nelson vil ta til isen



Etter å ha brukt sommeren på å pynte på TV -skjermene våre i bare et lite par shorts, håper Wes at han også vil være tilbake i frontrommene om vinteren for en god strekning, etter å ha meldt seg på Dancing on Ice. Bare denne gangen vil han være dekket av spandex og glitter.

Mens han var i Love Island -villaen, imponerte han sine medkonkurrenter og seere hjemme med sin naturlige rytme, så spikring av rutinene burde ikke være et problem for ham.

Wes var den siste deltakeren som ble kunngjort i rekken av 12, og før han startet treningen var han allerede redd for spesielt en rivaliserende kjendis.

'Gemma Collins kommer til å tørke gulvet med meg, jeg er veldig skremt,' sa han.

'Jeg har sett på oppstillingen og tenkt & herregud! & Apos; Selvfølgelig vil du se hoftene mine på isen og hoftene vil ikke lyve! '

Hva var hans Love Island -reise?

Wes og Laura - de fleste nettene de første ukene (Bilde: ITV)

Wes var populær blant damene da han kom inn i villaen og flyvertinnen Laura Anderson gikk frem for ham den aller første dagen.

De forble sammen i drøyt tre uker, og bortsett fra noen vingler fra Laura i begynnelsen virket de ganske lykkelige sammen. Tvilen hennes forsvant umiddelbart da hun oppdaget sjenerøs Wes en gang hadde brukt £ 1k på en date ... Vi er imidlertid sikre på at det var tilfeldigheter.

Paret skjeer og snog jevnlig i sengen, og til slutt førte det til at de opprettet 'do bits' -samfunnet. Som deretter førte til at & apos; gått hele veien & apos; samfunnet, med paret tilsynelatende ute av stand til å holde seg tilbake.

Laura rapporterte også at Wes er hengt som en hingst - som vi alle så da han løp ut av villaen for en utfordring. Se slow motion -videoen her. Velkommen.

Laura, 29, har kanskje eller ikke kanskje skremt Wes da hun avslørte at hun lette etter en ektemann. Utad forble han ganske kul og sa at han ville ha en evig ting også.

På den første offisielle datoen diskuterte de å få barn og ting så veldig seriøst ut, helt til Ellie Brown kom inn og Wes & apos; hodet ble snudd.

Ellie valgte doktor Alex, men til slutt og Wes gikk han rett tilbake i armene til Laura.

Det var helt til Megan Barton-Hanson og hennes & apos; kirurgisk forbedrede & apos; kjærlighet hoppet inn i villaen. Hun koblet til Eyal, men da hun ble lei av ham, spilte han umiddelbart et skuespill for Wes.

På kort tid droppet han Laura og delte seng med Meg. Gutten beveger seg veldig fort.

Rett i seng med Meg (Bilde: ITV Picture Desk)

Bordene ble imidlertid snudd da han ble sendt til den andre villaen, Casa Amor med de andre gutta og seks nye jenter.

Han klarte faktisk å forbli tro mot Meg og erklærte at ingen andre jenter kunne komme i nærheten av henne. Hun ble imidlertid øyeblikkelig distrahert og glemte alt om stakkars Wes, og tok kontakt med (nye) Alex i stedet.

Når det gjaldt å gå tilbake til den opprinnelige villaen, gikk Wes inn alene for å bli møtt av synet av Meg og Alex sammen. Laura må ha innad grinende.

I motsetning til Georgia, som også ble pied av Josh, satt ikke Wes om å moppe eller ha hvesende anfall, i stedet begynte han på å skaffe jenta.

Han var ikke villig til å gi opp (Bilde: ITV)

Han tok Meg på en date og gjorde det klart hvordan han fortsatt følte seg. Hun avslørte at hun fortsatt var glad i ham og var forvirret over Alex.

Som heldigvis måtte Wes velge den neste jenta fra en av de minst populære øyboerne, slik den ble stemt av publikum.

Megan var blant dem, og til tross for et forsøk fra Georgia for å overbevise ham om noe annet, valgte han jenta som bare noen dager før droppet ham ...

Det viste seg imidlertid å være det riktige valget fordi de endte opp som et av de tre siste parene i villaen.

De kom på tredjeplass i finalen og har så langt klart å holde seg sammen, til tross for at de nye karrierene holdt dem mye fra hverandre.

Hva var det han lette etter i villaen?

'Jeg leter etter en partner, jeg leter etter noen jeg kan slå meg til ro med og temme den ville livsstilen min,' sa han før han gikk inn i showet.

'Jeg er 20 år gammel, men jeg vil si at jeg er i forkant av alderen når det gjelder modenhet og når det gjelder hvem jeg er og mine væremåter. Jeg tror ikke jeg ville være barnslig der inne.

'Jeg anser meg selv som en moden person, så definitivt på jakt etter noe alvorlig.'

Les mer

Er de din type på papir? Love Island 2018 -deltakere
Samira Mighty Kendall Rae-Knight Hayley Hughes Laura anderson

Hva er forholdets historie?

Sexy: Han får mange komplimenter på kinnbeina ... (Bilde: ITV Picture Desk)

Denise Van Outen 90-tallet

'Jeg har hatt et langt to og et halvt års forhold til min eks, som ble litt sur mot slutten,' innrømmer han.

'Som kjæreste tror jeg at hun ville si at jeg var en flott kjæreste.

'Jeg er oppvokst i et familieorientert husholdning, så verdier og respekt er store deler av livet mitt, og jeg implementerte det definitivt i forholdene mine.'

Beste egenskaper?

Nå er det en six-pack! (Bilde: ITV Picture Desk)

- Mange komplimenterer meg på kinnbeina og personlighetsmessig vil jeg si at jeg er veldig lidenskapelig.

'Jeg legger 110% i alt jeg gjør, enten det er relasjoner, fotball, boksing.

'Jeg har også intellekt, med jobben min [han er en elektrodesigner] er jeg veldig akademisk.'

Les mer

Love Island
Hvem er Love Island -fortelleren? Vannflasker Elsker Island America Beste bikini -utseende fra Love Island

Hvordan følge ham på sosiale medier

Instagram handle: @wes.nelson

Twitter: @WesLNelson

Finn ut hvordan du følger de andre deltakerne her.

Elsker du all kjærlighetsøya? Ikke vær grumsete - kom og bli med oss ​​i Love Island Facebook -gruppen for alle de siste nyhetene, ryktene og memene fra favorittprogrammet ditt

Se Også: