Hvem er Warren Phillips? Survival Of The Fittest -stjernen som har hemmelig forbindelse til Vicky Pattison og Miss Egypt

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Warren Phillips dropper Gloucester for den sørafrikanske savannen mens han konkurrerer i ITV2s nye realityshow - Survival Of The Fittest.



Den tatoverte hunken legger ned øvelsen og håper å sjarmere damene, men innrømmer at det alltid vil være kompiser før datoene.



29-åringen, som en gang vant en lokal modellkonkurranse kalt & quot; The Face of Gloucester & apos ;, har noen kjendisforbindelser.



Hans svimlende påstand om berømmelse blir fulgt av Vicky Pattison og Miss Egypt på Instagram.

Her er alt du trenger å vite om Warren:

Hva er ditt unike salgsargument?



Hunky Warren legger ned øvelsen (Bilde: ITV Picture Desk)



Tatoveringene mine og størrelsen på meg fordi jeg liker å trene.

Hva er appellen til Survival of the Fittest for deg?

Aktivitetene og det å gå head-to-head med det motsatte kjønn. Jeg gleder meg til de mentale og fysiske utfordringene.

Hvem tror du er det sterkeste kjønnet og hvorfor?

Det sterkeste kjønn fysisk er menn, men når det gjelder mentalt, vil jeg si at hunnene ville tippe den. Jenter er sterkere enn menn. Jeg tror de klarer mer. De kan slås mer på. Menn kan bare gjøre en ting om gangen, mens jenter kan utføre flere oppgaver.

Og hvorfor tror du guttene burde vinne Survival of the Fittest?

Jentene skal konkurrere mot guttene (Bilde: ITV Picture Desk)

Fordi jeg er en gutt og jeg kommer til å være på guttelaget, så det vil være bra hvis vi kan knytte bånd, lage en enhet og vinne den.

Hva er din hemmelige styrke som gjør at du står godt til rette for denne kjønnskampen?

Min sjarm. Jeg kan lure opposisjonen, jeg kan snakke med jentene og få dem til å tro at jeg liker dem, og de kan falle for meg. Der det virkelig kan være en front.

Har du noen svakheter du vil skjule under showet?

Jeg blir lett distrahert, så hvis en mental utfordring ikke går riktig første eller andre gang, tror jeg ikke jeg klarer det. Men hvis en utfordring er fysisk, kan jeg fortsette.

Er du åpen for kjærlighet, eller vil du styre unna fienden?

Jeg går åpent. Jeg vil ikke gå inn med en taktikk eller et spill, jeg vil ta hver dag og hver utfordring som den kommer.

Hva er din vanlige type?

Survival Of The Fittest setter guttene mot jentene (Bilde: ITV Picture Desk)

Jeg liker fine øyne og tenner. Jeg trener, så en fin kropp er alltid bra også.

Hvordan vil du beskrive deg selv og hvordan ville kompisene beskrive deg?

Vennene mine vil si at jeg er en perfeksjonist når det gjelder ting som håret mitt, trenere og klesfølelse. Jeg liker ikke å ta meg selv for alvorlig og liker å le om ting. Forhåpentligvis vil folk si at jeg har god humor.

Hva slags jente og gutt ville være ditt mareritt i The Lodge?

En fyr som handler om ham - meg meg meg. En jente som er den samme, hvis alt kretser rundt henne og hun er en diva, blir hun mitt mareritt.

Hvordan håper du de andre vil bli?

Jeg vil at alle skal være på samme bølgelengde. Jeg vil at guttene skal gå ut og gjøre det bra i utfordringene. Jeg liker ikke noen som er for høye eller høye, så jeg vil at alle skal være i vater og holde øynene på premien.

Hva er din største frykt for å bo i The Lodge?

Folk ser mine dårlige vaner hvis jeg har noen som jeg ikke har gjenkjent selv. Og jeg vil ikke se ut som Instagram -bildene mine først om morgenen!

Hva gleder deg mest med Survival of the Fittest?

Laura Whitmore vil være vertskap for det nye ITV2 -showet fra Sør -Afrika (Bilde: ITV Picture Desk)

Jeg kan ikke vente med å starte utfordringene, for jeg aner ikke hva de vil bestå av. Jeg kan ikke vente med å komme inn i The Lodge og ha det kameratskapet med alle.

Du skal bo i The Lodge i Sør -Afrika - hvor er det mest eksotiske stedet du noen gang har vært?

Jeg har aldri våget meg ut av Europa for å være ærlig. Jeg har vært i Spania, Portugal. New York er det lengste jeg har vært, og jeg vil ikke kalle det 'eksotisk'!

Hva er din påstand om berømmelse?

stortingsvalget 2018 odds

Da jeg var 20, deltok jeg i en lokal modellkonkurranse kalt 'The Face of Gloucester', og jeg vant det. Noen kjente mennesker følger meg på Instagram - Miss Egypt. Og Vicky Pattison fulgte meg en gang, men jeg fulgte henne ikke tilbake, jeg følger bare folk jeg kjenner.

Datoer eller kamerater?

Kamerater.

* Survival of the Fittest starter søndag 11. februar kl. 21.00 på ITV2

Se Også: