Hvem er Mettisse Campbell? Survival Of The Fittest nykommer og modell som er venner med Chipmunk og Lethal Bizzle

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Survival Of The Fittest har vist seg å være enda mer brutal enn Love Island - med en deltaker som ble startet opp etter bare to episoder.



I en sjokkvridning ble Tia Latham startet fra The Lodge, noe som betyr at jentene trenger et nytt lagmedlem.



Steg opp på tallerkenen er Mettisse Campbell, som bytter Birmingham med solfylte Sør -Afrika.



Den 21 år gamle modellen og kosmetologen er sprudlende, men innrømmer at hun kan manipulere menn, noe som vil komme godt med.

Her er alt du trenger å vite om Mettisse:

Hva er din påstand om berømmelse?



Mettisse Campbell er den neste erstatningen for å gå inn i The Lodge (Bilde: ITV Picture Desk)



Jeg lager musikkvideoer, så jeg er mye rundt artister. Jeg er venn med Lethal Bizzle, Chipmunk, Lotto Boyzz. Jeg har vært i musikkvideoen til No Don (remix) med Chip og Not3s og Lotto Boyzz på den. Jeg har vært i Lethal Bizzle og Donaeos video.

Hva er ditt unike salgsargument?

Min USP er min personlighet. Jeg har en sprudlende personlighet, jeg er sympatisk og jeg er en god allsidig. Når det gjelder utseendet mitt, må det være mine tatoveringer fordi de er unike.

Hva er appellen til Survival of the Fittest for deg?

siste gratis ting dragons den

Appellen til showet for meg er opplevelsen, jeg gleder meg veldig til å få nye venner med jentene og deretter med guttene, enten det er vennskap eller forhold. Jeg føler at dette vil være et godt sted å gå og møte mennesker. Forhåpentligvis finner jeg kjærligheten, jeg vil virkelig ha en kjæreste.

Hvem tror du er det sterkeste kjønnet og hvorfor?

Jeg tror kvinner er det sterkeste kjønnet, ikke bare når det gjelder dette showet, men i livet, jeg tror kvinner er så mye sterkere. Vi er sterkere, vi er mødre, vi er pleierne. Kvinner er veldig viktige.

Og hvorfor tror du jentene bør vinne Survival of the Fittest?

Hun tror hun kan manipulere mennene (Bilde: ITV Picture Desk)

Det er på tide at menn blir lagt ned litt. De må gå av sokkelen. Det vil være bra for folk å se menn sette tilbake i boksen sin.

Hva er din hemmelige styrke som gjør at du står godt til rette for denne kjønnskampen?

Jeg kommer til å kunne manipulere mennene som vil komme godt med. Jeg har en flørtende personlighet. Jeg får mennene til å føle en slags måte og prøver å manipulere visse situasjoner.

Har du noen svakheter du vil skjule under showet?

Jeg blir veldig knyttet til mennesker, det er en ting jeg er bekymret for. Hvis jeg er nær en jente på en vennemåte og vi faller ut, blir jeg påvirket. Og hvis en jente kommer inn og tar fyren jeg liker, vil det påvirke meg.

Er du åpen for kjærlighet, eller vil du styre unna fienden?

Jeg er åpen for kjærlighet, definitivt.

Hva er din vanlige type?

Mettisse har noen veldig kjente venner (Bilde: ITV Picture Desk)

Jeg liker høye menn. Jeg liker dem ganske store og brede. Utgående, jeg liker ikke arroganse og jeg liker ikke forfengelige menn, jeg liker at de er ydmyke.

Hvordan vil du beskrive deg selv og hvordan ville kompisene beskrive deg?

Jeg bryr meg veldig om menneskene jeg elsker. Vennene mine vil beskrive meg som veldig spontan og tilfeldig. Du kan ringe meg i morgen, og jeg skal være i Dubai, du vet aldri hvor jeg skal være. Vennene mine vil beskrive meg som selvsikker, men jeg vet at jeg er en veldig følsom person.

Hva slags jente og gutt ville være ditt mareritt i The Lodge?

En arrogant fyr som er forgjeves ville irritere meg. Når det gjelder jentene, liker jeg å snakke med folk om dyptgående ting, så hvis det er noen som ikke kan gjøre det, vil det gjøre meg gal.

Hvordan håper du de andre vil se ut?

Jeg håper vi kan bli en stor familie og at alle er på samme bølgelengde enn meg. Selv med mennene vet jeg at vi konkurrerer mot dem, men jeg vil fortsatt at det skal være kjærlighet mellom oss.

Hva er din største frykt for å bo i The Lodge?

Vil hun passe inn med resten av jentene? (Bilde: ITV Picture Desk)

Jeg bor for tiden for meg selv, så jeg er bekymret for at folk vil komme over meg fordi jeg er så vant til mitt eget rom. Jeg vil si at jeg er lett å leve med, men jeg liker at ting skal være rene, jeg kan ikke takle rot.

Hva gleder deg mest med Survival of the Fittest?

Jeg er spent på å møte alle og gå i The Lodge.

Du skal bo i The Lodge i Sør -Afrika - hvor er det mest eksotiske stedet du noen gang har vært?

Jeg har vært i Jamaica og Dubai, kule steder.

Datoer eller kamerater?

Dette er et vanskelig spørsmål fordi jeg er en virkelig lojal person, så jeg vil gjerne si kompiser, men jeg vet ikke hvordan jeg vil reagere i situasjonen.

* Survival Of The Fittest sendes i kveld på ITV2 klokken 21.00

farrah abraham sex-tape

Se Også: