WhatsApp SLETTER på mystisk vis meldinger og folk er rasende

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Brukere rapporterer at gamle Hva skjer meldinger forsvinner og det skremmer mange. Problemet ser ut til å påvirke bare Android-brukere for øyeblikket.



Noen brukere sier at det er svært gamle meldinger - de fra 2015 - men noen rapporterer at meldinger fra 2018 også er berørt.



Det er ikke klart om det er noen logikk i de manglende meldingene. I svar på WABetaInfo , den pålitelige WhatsApp-lekkasjesiden, har folk foreslått at det er tilfeldig.



Det er sikkert nok folk som klager over at nylige meldinger har forsvunnet til å antyde at det kanskje er noe annet som skjer her.

Men når de er levert, lagres WhatsApp-meldinger på enheten din, i stedet for i skyen. Det vil bety at meldinger som er slettet som følge av en feil kan gå tapt for alltid.

Folk er forvirret og sinte (Bilde: Photographer's Choice)



For noen mennesker er WhatsApp-chathistorien deres en stor del av livene deres. Minner med venner eller meldinger fra starten av romantiske forhold er ofte dyrebare og verdsatt på en måte som aldri var mulig med tradisjonelle tekster.

Det er ganske vanskelig å si om dette er en midlertidig feil, eller om det er en del av en ny retning for Whatsapp.



En stund siden WhatsApp annonsert at den ville begynne å slette gamle meldinger hvis de ikke ble sikkerhetskopiert i Google Kjøre. Selskapet hadde gjort en avtale med Google som ville tillate Android-brukere å lagre data gratis.

Det er imidlertid et betydelig problem med å lagre WhatsApp-meldinger i skyen. En gang på enten iCloud eller Google Drive, fjernes ende-til-ende-krypteringen WhatsApp bruker.

Dette er ikke en total katastrofe, fordi både Google Drive og iCloud tilbyr sin egen kryptering for lagrede data. Imidlertid kontrolleres disse krypteringsnøklene av disse selskapene, og brukerne har ingen kontroll over dem.

Det kan også være mulig for selskaper som Apple og Google å se innholdet i skylagringen din.

Det gjenstår å se hva dette problemet faktisk er forårsaket av, men uansett hva problemet er, skaper det fortsatt betydelig støy.

WhatsApp-svindel
datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: