Wetherspoons åpner igjen 860 puber innendørs 17. mai - regler inkludert NHS -apper og bestillinger

Wetherspoons

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det vil være separate innganger og utganger på hver pub

Det vil være separate innganger og utganger på hver pub(Bilde: PA)



Pubkjeden JD Wetherspoon har bekreftet planer om å åpne alle 860 pubene på nytt - etter at statsministeren ga gjestfrihetsbedrifter muligheten til å handle igjen innendørs fra mandag.



I henhold til nye regler vil kundene måtte skanne NHS Covid -appen ved inngangen, og bruke masker når de ikke sitter, mens kampen mot Covid fortsetter.



Alle filialer vil ha enveis systemer på plass for å muliggjøre sosial distanse-og gjestene får sitte inne, selv om regelen om seks fortsatt vil gjelde.

I motsetning til rivas, trenger ikke kundene å bestille på forhånd, noe som betyr at det er førstemann til mølla i alle utsalgssteder.

Det vil også være gjennomsnittlig 10 hånddesinfeksjonsautomater rundt hver pub, inkludert ved inngangen som kunder og ansatte kan bruke. Gjester blir bedt om å bruke dem når de kommer inn i butikker.



Det kommer som statsministeren sa til pub-, bar- og restauranteiere at de kan åpne innendørs sittegrupper fra mandag

Det kommer som statsministeren sa til pub-, bar- og restauranteiere at de kan åpne innendørs sittegrupper fra mandag (Bilde: Getty Images)

anna love island før operasjonen

Hver ansatt må fylle ut og signere et daglig spørreskjema for helsevurdering for å bekrefte at de er skikket til arbeidet. Dette vil inkludere å få temperaturen tatt ved hjelp av et digitalt termometer.



Dedikert personale vil overvåke puben med jevne mellomrom for å opprettholde sosiale distanseringsstandarder, og det vil være en medarbeider på døren i høysesongen.

Pubene vil bruke en inngang med egen utgangsdør der det er mulig.

Kundeinngang og utgang vil bli markert med gulvklistremerker og/eller barrierer, og det vil være tydelig trykt informasjon som gir veiledning til kundene når de kommer inn på pubene.

Hver filial vil ha en medarbeider som jobber heltid (to eller flere ansatte per pub for å dekke alle åpningstider) for å rense alle kontaktpunktene i åpningstidene.

Disse inkluderer dørhåndtak, informasjonsskjermer for allergener, kortbetalingsmaskiner og rekkverk.

100 år yngre på 21 dager

Hele menyen vil også være tilbake for første gang på nesten et år - med curry netter og måltidsklubber for å gjøre et fullstendig comeback.

Talsmann for Wetherspoon Eddie Gershon fortalte The NEWSAM at kjeden gleder seg til å ønske gjester velkommen.

Ansiktsmasker må brukes i baren

Vi gleder oss til mandag og åpner alle puber som ikke har vært i stand til å åpne siden midten av mars, sa han.

Totalt åpner rundt 860 av de 872 Wetherspoon -pubene.

Vi gleder oss til å ønske tilbake kunder og ansatte.

De samme sikkerhetsprosedyrene som har vært på plass siden puber åpnet igjen i juli 2020 vil være på plass.

Kunder vil bli bedt om å bruke Wetherspoon -bestillings- og betalingsappen der det er mulig, eller betale i baren med et kreditt-/debetkort og uten kontakt, selv om kontanter fortsatt vil bli akseptert.

Personalet vil overlevere alle drinker som holder glassets bunn, og når de bestilles av appen, blir de levert til bordet på et brett og lagt ned ved hjelp av glassets bunn.

Mat vil bli levert til bordet av et medlem av gulvpersonalet.

Pubene gir også poser til ketchup, majones, salt og pepper, i stedet for de vanlige krydderflaskene.

Det vil være gjennomsnittlig 10 hånddesinfeksjonsautomater rundt puben, inkludert ved inngangen som kunder og ansatte kan bruke

Puber vil åpne fra 08.00 til midnatt fra søndag til torsdag, og 08.00 til 01.00 på fredag ​​og lørdag.

Mellom gjenåpningen vil fremveksten av en ny filial, The Buck Inn i Northallerton, Solen rapporter.

Imidlertid vil seks totalt forbli stengt - dette er nemlig de som ligger på flyplasser eller konferansesentre der det forventes at kunder forblir nå.

De lukkede utsalgsstedene er i Stansted, Doncaster, Edinburgh og Glasgow flyplasser samt to puber i NEC, Birmingham.

Fire hundre og trettiåtte Wetherspoons puber i England er allerede åpne, men selskapet sa at nye endringer fra 17. mai vil inkludere flere menyalternativer og flere sitteplasser på grunn av åpningen av innendørs områder.

Fra neste uke vil gjestene kunne møtes i grupper på opptil 30 utendørs, og regelen om seks trer i kraft innendørs.

Registrer deg på NEWSAM Money & s nyhetsbrev for de siste rådene og nyhetene

Fra universell kreditt til permisjon, ansettelsesrettigheter, reiseoppdateringer og nødhjelp - vi har alle de store økonomiske historiene du trenger å vite om akkurat nå.

Registrer deg på vårt NEWSAM Money -nyhetsbrev her.

hva er loom bands

Se Også: