Wetherspoons punters tvunget til å overlate kontaktinformasjon og 8 flere regler fra lørdag

Jd Wetherspoon

Horoskopet Ditt For I Morgen

Wetherspoons puber over hele England åpner dørene igjen 4. juli, med nye sikkerhetstiltak på plass, inkludert flere utendørs drikkeområder for alle besøkende.



Filialer vil tilby en litt redusert meny, mens alle arbeidere vil få ansiktsmasker og beskyttelsesbriller når pubene åpner igjen.



Statsminister Boris Johnson sa til utleiere at de burde 'bruke sin oppfinnsomhet' til å ønske kundene velkommen tilbake - med sikkerhetstiltak på plass for å forhindre et nytt koronavirusutbrudd.



JD Wetherspoon -leder, Tim Martin, sa: 'Vi er ekstremt glade for at puber åpner igjen 4. juli etter en lang pause.'

I henhold til nye retningslinjer må personalet delta i temperaturkontroller ved ankomst, og hundrevis av arbeidere vil bli ansatt for å holde filialene renset.

Totalt 11 millioner pund vil bli investert for å introdusere sikkerhetsskjermer ved skranker - mens to nye heltidsarbeidere vil bli ansatt per gren.



Dette er alle reglene du må følge når puber åpner igjen.

1. En i en ut køer

JD Wetherspoon -sjefer sa at filialer vil tilby en litt redusert meny, mens alle arbeidere vil få ansiktsmasker og beskyttelsesbriller når pubene åpner igjen i England neste måned (Bilde: Western Mail)



Som med supermarkeder og alle andre forhandlere som nå er i gang igjen, vil antall personer som er tillatt inne være begrenset når filialer åpner igjen.

Selv om du ikke trenger å bestille på forhånd, må du vente på din tur til et bord blir ledig.

Kjeden sa at engasjerte ansatte til enhver tid vil overvåke puben for å opprettholde sosiale distanseringsstandarder, og det vil være en medarbeider på døren i høysesongen.

Pubene vil bruke en inngang med en egen utgangsdør der det er mulig.

Jacqueline hvor mannen var utro

Kundeinngang og utreise vil bli markert med gulvklistremerker og/eller barrierer, og det vil være tydelig trykt informasjon som gir veiledning til kundene når de kommer inn på pubene.

2. Kontaktinformasjon

Wetherspoons punters vil bli bedt om å overlevere kontaktinformasjon hver gang de besøker en pub når de åpner igjen fra lørdag.

Selv om det ikke er et juridisk krav å gi denne informasjonen, er det en del av NHSs Test and Trace-initiativ, noe som betyr at du vil bli kontaktet hvis noen under besøket ditt har blitt diagnostisert med Covid-19.

En talsperson sa til NEWSAM Money: 'Wetherspoon vil introdusere NHS Test and Trace i alle sine puber i England fra gjenåpning lørdag 4. juli.

'Wetherspoon er å be kundene om å fylle ut et kort skjema hver gang de besøker, som inneholder navn og telefonnummer.

'Kunder blir bedt om å registrere ankomst- og avgangstider, og å legge igjen skjemaet i en eske når de går ut.

Skjemaene blir lagret konfidensielt i 21 dager. Etter det kan de avhendes på en trygg måte. '

3. Ha på håndrensemiddel før du går inn

Ledere vil også gi ansatte hansker, masker og vernebriller, som vil bli obligatorisk, underlagt myndighetens retningslinjer

Wetherspoons har allerede sagt at kundene må rense hendene ved innganger og utganger for å holde grener så hygieniske som mulig.

Det vil være gjennomsnittlig 10 hånddesinfeksjonsautomater rundt hver pub, inkludert ved inngangen som kunder og ansatte kan bruke. Gjester vil bli bedt om å bruke dem når de går inn i butikker.

4. Du kan bare besøke med en annen husstand

Dette er loven - og Spoons sier at den vil håndheve den fra lørdag, sammen med å oppmuntre bare små grupper.

Hvis du møter opp i en stor gruppe, eller du begynner å samles en gang inne i puben, vil personalet be deg om å dele seg.

Hvis puben begynner å bli overfylt, kan du bli bedt om å gå.

5. App -bestillinger

Kunder blir bedt om å laste ned gratis Wetherspoons -appen og legge inn bestillinger via smarttelefonene sine der det er mulig.

En medarbeider vil deretter bringe bestillingen til bordet ditt.

6. Kontaktløse betalinger

Boris Johnson og Tim Martin tilbake i juli

Under endringene vil alle Wetherspoons -puber ha skjermer montert på kassepunktet, mens kundene vil bli oppfordret til å betale via smarttelefonappen (Bilde: Getty Images)

Kontanter godtas, men bare på bestemte kassetter når filialer åpner igjen. I stedet vil kundene bli oppfordret til å betale via appen eller kontaktløse der det er mulig.

Gavekort vil fortsatt bli akseptert, selv om de utløp under lockdown - Wetherspoons har forlenget dem med ytterligere seks måneder etter utløpsdatoen.

CAMRA -gavekort med en utløpsdato mellom 1. april og 30. juni 2020 godtas til slutten av november.

7. Røyking forbudt i nærheten av pubens innganger og utganger

Kunder blir fortalt at de ikke kommer til å stikke ute for en sigarett lenger, ettersom personalet trenger å holde veier og utganger klare.

Du må enten gå bort fra døråpningene mens du lyser opp, eller gå til det angitte røykeområdet i pubhagen, hvis det er en.

Det vil være skilt som minner kundene om sosial avstand mens de er i røykeområdet.

8. Kast menyene på riktig måte

Pubene vil også tilby en litt redusert meny og gir poser til ketchup, majones, salt og pepper, i stedet for de vanlige krydderflaskene

Hvis du ikke bestiller gjennom appen og foretrekker å se på en fysisk meny, får du en engangsmeny.

lily allen på glastonbury

Disse vil være engangsbruk, sannsynligvis laget av papir, men det vil bli resirkulert.

9. La barna sitte ved bordene

Barn vil fortsatt få lov til å besøke familievennlige puber på dagtid, men foreldre må sørge for at de er sittende til enhver tid.

Se Også: