Virgin Mobile sin nye tariff vil gi deg rabatt for hver person i familien din

Smarttelefoner

Horoskopet Ditt For I Morgen

Den nye familieplanen fra Virgin kan hjelpe deg med å redusere ditt vanlige mobilforbruk - men det er noen potensielle hindringer.

Den nye familieplanen fra Virgin kan hjelpe deg med å redusere ditt vanlige mobilforbruk - men det er noen potensielle hindringer.(Bilde: Getty)



Som nasjon elsker vi virkelig mobiltelefonene våre. En studie av regulator Ofcom i fjor fant at briter sjekker smarttelefonene sine i gjennomsnitt hvert 12. minutt, med 78% av oss som nå har en. Det er elementet vi sier at vi ville savne mest hvis det ble tatt bort.



Den kjærligheten koster, og ikke bare dine sosiale ferdigheter. Mobiltelefoner er ikke billig i de beste tider, med nye telefoner som gir deg hundrevis tilbake, mens den månedlige regningen snart kan øke.



I følge Ofcoms siste prisrapport bruker vi gjennomsnittlig £ 18,36 i måneden på mobilbruk, men det inkluderer ikke den månedlige betalingen mange av oss gjør til telefonen vår.

Som et resultat er det ikke uvanlig å ha regninger nord for £ 40 i måneden.

Nå har ett firma kommet frem til en måte som det hevder vil tilby brukerne kontantbesparelser på mobilregningene sine, så lenge de registrerer seg med familiemedlemmene.



rolf harris i fengsel

Spar ved å slå deg sammen med foreldrene dine

Ikke la størrelsen på regningen få deg ned - slå deg sammen med familien din.

Ikke la størrelsen på regningen få deg ned - slå deg sammen med familien din (Bilde: Getty Images/Westend61)

Familieplanen fra Virgin Mobile er i utgangspunktet en gruppekonto. Du legger til opptil fem mobilabonnementer på en enkelt konto, og for hvert SIM -kort du får får du en månedlig rabatt på £ 2. Totalt sett er det en potensiell besparelse på £ 96 i året hvis du har fem av dere på familieplanen.



Du kan velge mellom en rekke forskjellige SIM-bare eller & apos; freestyle & apos; tariffer, slik at du finner den riktige oppstillingen som fungerer for hvert familiemedlem. Så for eksempel vil en person som er fornøyd med telefonen, kanskje bare ha en SIM-takst, men andre vil kanskje ha en avtale som inkluderer at de får et nytt håndsett.

På samme måte har du alle de forskjellige telefonene du kan velge mellom - bare fordi mamma liker at en iPhone ikke betyr at du ikke kan bruke Android, for eksempel.

Familieplanen lar deg samle de forskjellige tilbudene under en paraply, mens samtaler mellom medlemmene av planen også er gratis.

Det er verdt å merke seg at denne pakken bare er tilgjengelig for Virgin 's bredbåndskunder, så du må være glad for å forplikte deg til Virgin både for mobilbehovet og for internett i hjemmet.

Imidlertid trenger du ikke alle å bo under samme tak for å melde deg på, så det kan være et alternativ for barn som har reist hjemmefra for å dra til universitetet, eller som til og med har flydd familieboet.

Jeg ser på deg

Hovedkontoholderen kan overvåke bruken av andre som er en del av familieplanen.

Hovedkontoholderen kan overvåke bruken av andre som er en del av familieplanen (Bilde: Kanal 5)

Et annet salgsargument for familieplanen, fra et foreldres perspektiv, er at den lar deg sette noen grenser for familiemedlemmene dine for nøyaktig hva de får til på telefonene sine.

For eksempel kan foreldre sette tidsgrenser for nøyaktig hvor mye tid barna kan bruke på nettet, og hvilke apper de har lov til å installere og bruke.

De kan også legge inn blokker på innholdet de synes er egnet for barna deres å se på - for eksempel på YouTube - mens det også er en & apos; finder & apos; funksjon som betyr at de kan finne barnets enhet og se stedet.

En enkelt hovedkontoholder kan se hver enkelt mobilabonnement, administrere data og enhetsbruk, og overvåke nøyaktig hvor mye hver person bruker.

Tydeligvis kommer dette ikke til å gå bra med alle. Det vil være mange tenåringer som ikke kunne gi noe hvis en familieplan betyr at foreldrene deres sparer noen kroner, de vil ikke at de skal kunne se hva de driver med på nettet.

For å administrere en families mobilbruk vil det kreves god kommunikasjon - hovedkontoinnehaveren må demonstrere at mens de holder øye med de totale beløpene som brukes, og at de enkelte brukerne ikke kommer på avveie for å se på feilaktig innhold, er de ikke ; ikke bruker en & apos; Storebror & apos; stilovervåking.

Sparer mer ved å gå alene

Du kan spare mer ved å gå for en individuell tariff.

Du kan spare mer ved å gå for en individuell tariff (Bilde: iStock Editorial)

Hvis alle i husstanden er en fan av Virgin - og du allerede er registrert på firmaets bredbånd - så kan denne pakken være en vinner økonomisk.

Men hvis du har som hovedprioritet å betale så lite som mulig for mobilbruk, kan du godt ha det bedre ved å velge separate tariffer fra en rekke leverandører basert på dine individuelle behov.

For eksempel, hvis du vil ha en 12-måneders SIM-kontrakt med ubegrensede minutter, tekster og data, vil Virgin's avtale gi deg 32 £ i måneden tilbake. Men med Tre du betaler bare 20 pund i måneden. Over et år er det en prisforskjell på hele £ 144.

Det kommer an på dine egne omstendigheter om du vil gå all in med Virgin, eller prøve lykken med en håndfull forskjellige leverandører - med sine varierende signaler og kundeservicestandarder.

Sørg for å ha et godt søk på markedet først, slik at du får en klar ide om hva det vil koste deg som familie ved å gå med en rekke forskjellige leverandører - så kan du finne ut om de ekstra funksjonene i familieplanen er verdt prislappen.

Les mer

Smarttelefoner
Lansering av iPhone 12 Samsung Galaxy Z Fold2 Google Pixel 4a forhåndsbestill tilbud Beste smarttelefoner for 2020

Det kan bli forbudt å bruke mobiltelefonen din håndfri.

Giffgaff endrer goodybags, og tilbyr kundene langt mer data.

Og Supreme lanserer sin egen mobil, men den kommer med en stor prislapp.

Se Også: