Vicky Pattison vinner I'm a Celebrity 2015 og blir kronet til Queen of the Jungle

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Vicky Pattison



Vicky Pattison har blitt kronet Queen of the Jungle da hun seiret på I'm A Celebrity.



Den tidligere Geordie Shore-stjernen, 28, slo TOWIE-stjernen Ferne McCann og Union J-sangeren George Shelley i finalen.



Reality -stjernen Vicky, 28, var bookmakernes favoritt for å vinne serien nesten fra så snart hun kom inn i serien som en av tre ekstra deltakere noen dager i serien, og vant nye fans med sin besluttsomhet, vitser og lik personlighet.

Hun klemte leirkameratene etter seier og snakket med Ant og Dec før hun feiret seier med mamma Caroll.

Vicky var en stjerne når det gjaldt Bush Tucker -rettssakene, og vant alle ni stjernene i Badvent Calendar, med Ant og Dec som fortalte henne at hun hadde gjort det på rekordtid.



Hun taklet også rettssaken da hun først kom i leiren sammen med Ferne McCann. Og paret slo seg også sammen for en annen prøveperiode kalt Horri-flying circus hvor de vant seks stjerner.

I helgen fortalte hun sine medkamerater: Jeg vil takke dere alle for at dere var en del av den beste opplevelsen jeg noen gang har hatt.



Så mange høydepunkter å nevne. Brev hjemmefra, gjør jobben jeg gjør, leker i så mange år at jeg aldri hadde hørt mamma si at hun er stolt av meg, jeg vet at hun sannsynligvis er det, men å se det skrevet ned er en annen ting, så emosjonelt.

Jeg er en kjendis 06/12/15

De tre siste - Ferne McCann, Vicky Pattison og George Shelley (Bilde: ITV)

Jeg er en kjendis 06/12/15

Avsluttende middag - Ferne McCann, Vicky Pattison og George Shelley (Bilde: ITV)

Vicky håper å kunne bruke showet som et springbrett for TV -karrieren.

Tidligere på showet i leiren, spurte hun hva hun ville bli om fem år, sa Vicky: Jeg må jobbe hver dag for ikke å miste det, jeg hater det aspektet av meg selv, jeg hater den siden av personligheten min.

Jeg vil også slutte å gjøre reality -tv. Det er ikke det at jeg ikke er takknemlig for plattformen den har gitt meg, men jeg vil at folk skal vite mindre om meg, og jeg vil gjerne være TV -programleder.

Jeg er en kjendis 06/12/15 Se galleri

Se Også: