Den vanærede YouTuber Onision går i stykker i bisarre video etter 'doxxing'-anklager

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Vanæret YouTuber Onision har lagt ut en bisarr ny video, der han hulker til et punkt hvor han nesten er syk.



Videoen, med tittelen 'venstre', kommer kort tid etter at Onision (ekte navn Gregory Jackson), ble utestengt fra Patreon for brudd på nettstedets retningslinjer.



I videoen sier han: Vel, det er det dere. Noen mennesker blir lei av deg, og de ønsker ikke å bli assosiert med deg lenger fordi du tilsynelatende er 'problematisk'.



Og så må du dra, og hele livet ditt faller fra hverandre fordi en haug med mennesker på nettet vil trolle deg.

xbox series x utgivelsesdato uk

Onision kan da sees pakke sammen eiendelene sine før han setter seg i bilen, mens han knebles og på grensen til å være syk.

Vel i bilen begynner han å hyle, før videoen kutter ut.



Onisions nye video (Bilde: YouTube/Onision)

Onision har fått et enormt tilbakeslag på nettet etter å ha blitt anklaget for å ha «doxx» med YouTuber Billie Dawn Webb - praksisen med å legge ut skjermbilder av private meldinger som viser mottakerens telefonnummer.



Ms Webb hevder også at Onision trakasserte henne og manipulerte henne til et seksuelt forhold til ham og hans nåværende partner, CoolGuyKai.

Mens Onision la ut doxxing-skjermbildene på Twitter , tok Patreon beslutningen om å utestenge YouTuberen på plattformen sin.

Onision kan sees pakke sammen eiendelene sine før han setter seg i bilen, mens han knebles og på grensen til å være syk (Bilde: YouTube/Onision)

Snakker til The Verge , sa en talsperson for Patreon: Vi fjernet Onision fra Patreon da han krenket vår mobbing og trakassering når det gjelder doxing.

Patreon tillater ikke skapere å bruke Patreon til å finansiere praksisen med doxing. Retningslinjene våre for fellesskapet forbyr helt klart doxing og sier at enhver skaper som blir tatt i ondsinnet doxing – eller oppmuntrer andre til å gjøre det – kan bli utestengt fra å bruke Patreon.

Onision hevder imidlertid at forbudet er urettferdig.

Han snakket til The Verge og sa: Jeg slo opp med [Webb] i 2016. Hun har vært opprørt på meg siden den gang. Jeg la ut skjermbilder der jeg komplimenterte forholdet vårt for alle de årene siden, og ga uttrykk for hvordan jeg var trist over hvordan det ikke kunne fungere.

Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå
Instagram-påvirkere

Dette er ikke første gang Onision har blitt anklaget for å være voldelig. De siste månedene har minst seks andre kvinner stått frem med påstander om Onision og hans partner.

Som Webb, hevder noen av disse kvinnene at de ble trakassert av Onision på nettet, og at YouTuberen la ut sin private informasjon på sin YouTube-kanal.

S Online har kontaktet YouTube for kommentar.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: