Utrolige 'høyttalerknopper' forvandles mellom bærbare høyttalere og øretelefoner

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

En utrolig hybrid øretelefoner og høyttaler har lansering i dag, som kan forvandles til tre forskjellige enheter.



Duolink har lansert verdens første 'Speakerbuds', som kan brukes som en enkelt høyttaler, delt i to mindre høyttalere, eller som øretelefoner.



Duolink forklarte: Hvis du vil høre på musikk, sett inn de tettsittende øreproppene, som er komfortable nok til å ha på deg hele dagen.



Deretter, når alle i rommet ønsker å lytte, kan øreproppene enkelt settes inn i toppen av høyttaleren for å overføre musikken på mindre enn ett sekund, med absolutt null etterslep, slik at alle kan nyte det.

Hvis du ønsker å gå fra en enkelt fullbasshøyttaler til å dele høykvalitetslyden på begge sider av et rom, kan du ganske enkelt dele Duolink Speakerbuds i to for umiddelbart å lage et stereolydrom selv!

Duolink Speakerbuds (Bilde: Duolink)



Duolink har lansert verdens første 'Speakerbuds', som kan brukes som en enkelt høyttaler, deles i to mindre høyttalere, eller som øretelefoner (Bilde: Duolink)

Ørepluggene har AI-støyreduserende mikrofoner samt trykkkontroll, slik at du kan justere volumet, svare på eller legge på samtaler og tilkalle Siri med et enkelt trykk.



De kan vare opptil fire timer på en enkelt lading, mens høyttalerne har en batterilevetid på opptil seks timer.

Enheten har IP54 vannbestandighet, noe som betyr at du kan bruke den i dusjen eller ved bassenget.

Ørepluggene har AI-støyreduserende mikrofoner samt trykkkontroll, slik at du kan justere volumet, svare på eller legge på samtaler og tilkalle Siri med en enkel berøring (Bilde: Duolink)

Siste vitenskap og teknologi

Brukere kan velge mellom tre fargealternativer - rød, hvit eller marine.

Duolink Speakerbuds har lansert i dag på Kickstarter. Selv om de vanligvis koster £125, vil tidligkjøpere kunne få tak i en for bare £65.

Du kan finne ut mer på deres Kickstarter-side her .

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: