Uniqlo Feir Marios 35-årsjubileum med noen fantastiske klesdesign

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Alles favoritt, kraftfulle rørlegger feirer 35-årsjubileum i år, og det japanske klesmerket Uniqlo deltar i feiringen med noen strålende grafiske design for barn og voksne barn også.

Mario ble skapt av spilldesigneren Shigeru Miyamoto og dukket opp i Donkey Kong, Game & Watch og Mario Bros arkadespill. Action-plattformhelten ble deretter en kjempehit med sitt neste konsollspill.



Den originale Super Mario Bros debuterte i september 1985 på det originale Nintendo Entertainment System eller Famicom i Japan. Dette fartsfylte plattformspillet forandret gaming for alltid, så vel som mange menneskers liv.



En av de mer klassiske Mario-designene

En av de mer klassiske Mario-designene (Bilde: Uniqlo)



Med to oppfølgere på NES-konsollen og et Mario-spill som strekker seg over alle store Nintendo-systemer frem til i dag med over 200 spill, har han blitt et spillikon og den mest anerkjente videospillkarakteren på planeten.

Marios siste store utflukt var på Nintendo Switch var tilbake i 2017 med Super Mario Odyssey. Nylig for de som foretrekker et mer vintage-utseende, er det Super Mario Maker 2.

Disse spillene sementerte Mario som Nintendos maskot, og mens mange andre prøvde å utfordre den italienske rødkappede helten er Mario fortsatt elsket den dag i dag.



Uniqlo feirer en av de viktigste videospillfranchisene gjennom tidene, med disse fantastiske Mario-designene som en del av UT Graphic-Print Collection som inneholder kunst og popkultur og er rettet mot barn og voksne.

Super Mario Worlds Yoshi-funksjoner på denne Snes Controller-designen

Super Mario Worlds Yoshi-funksjoner på denne Snes Controller-designen (Bilde: Uniqlo)



De fargerike klærne har vår rørlegger-, plattform- og hovedperson i hans klassiske pikselerte form som garantert vil appellere til gamle som meg, så vel som hans mer tegneserieaktige og moderne design. Noen av hans ikoniske power-ups er også omtalt som mønstre.

Designene spenner fra enkle diskrete Mario som har sansen for lommedesignet og en enkel 85-20 grafisk design, til større mer slående utseende som Yoshi på en klassisk Super Nintendo-kontroller og et større 8-bits Mario-trykk for å nevne noen.

Det er åtte fantastiske design for voksne t-skjorter, seks barnedesign og fire strålende mønstrede shorts som dessverre ikke passer meg som de er for barn også.

superbowl 2019 dato uk

Skjortene varierer fra £12,90 for voksenskjortene og £7,90 for barna og £5,90 for shortsene, noe som er ganske rimelig for noen offisielle Nintendo-varer.

Siste spillanmeldelser


Med disse flotte t-skjorte-designene og rykter om gjenutgivelser av noen av Marios klassiske utflukter som kommer til Nintendo Switch i år, i tillegg til den spennende nye mario lego kommer snart, det ser ut som Marios 35thbursdagen kommer til å bli en flott en.

Klærne er tilgjengelig for bestilling nå på Uniqlo's nettsted . Jeg kjøper definitivt noen av disse, gi oss beskjed i kommentarfeltet hvis det er noen Mario-design du foretrekker å se.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: