Storbritannias værmelding: Første snø om vinteren forventet i dag ettersom temperaturen stuper til -2C

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Opptil 10 cm snø kommer til å falle i deler av Storbritannia innen utgangen av uken(Bilde: Getty Images)



Den første snøen for sesongen kommer til å slå til i Storbritannia i dag, med opptil 10 cm å falle i de kommende dagene.



Met -kontoret har gitt en gul advarsel for snø og is over Skottland fra klokken 18.00 i kveld til middagstid torsdag, og det vestlige høylandet og Lanarkshire forventes å bære mest.



Advarselen sier: 'Snøbyger og isete strekninger som sannsynligvis vil føre til noen reiseforstyrrelser.'

Men lavere nivåer i hele Storbritannia vil være mottakelige etter hvert som uken går, og en iskald kulde får temperaturen til -2C innen fredag ​​morgen.

I tillegg til sludd og kraftige vinterbyger, samt vind på 50 km / t, tyder alt på et elendig par dager som kommer, med ytterligere snø ventet neste uke.



En værvarsel er på plass over hele Skottland (Bilde: Met Office)

Steve Ramsdale, meteorolog for Met Office, sa at Yorkshire Dales, Pennines og Dartmoor til og med kunne se snø i dag.



Han sa til The Sun: 'Det er også sjanse for litt snø til lavere nivåer noen steder senere i uken.

'I de klare periodene mellom bånd med vinterbyger, er det sannsynlig frost og disse kan være skarpe eller til og med alvorlige under langvarige klare forhold i nordvestlige deler av Storbritannia.

Vinterlige byger, sludd og sterk vind vil ramme Storbritannia (Bilde: Met Office)

'Disse urolige forholdene vil trolig vedvare ut i helgen med ytterligere perioder med sterk vind, kraftig regn og vinterbyger.'

Storbritannia vil slite med å komme i nærheten av to sifre i løpet av dagen når som helst snart, med høyder på rundt 8C i sør.

BBCs spådommer Louise Lear sa: 'Disse temperaturene var litt skuffende den første uken i desember.'

Ved et kaldt snitt vil temperaturen synke til -2C på fredag (Bilde: PA)

'Når du introduserer fuktighet i denne veldig kalde luftmassen som vi har fått i slutten av uken, kommer vi til å se litt vinterlig nedbør - regn, sludd eller snø.'

Meteorologen fortsatte med å beskrive været på lørdag - som vil inneholde mye regn - som 'litt som å vaske i en vaskemaskin, spiral rundt det lave trykket'.

'Så solrike perioder, spredte byger og kald nordlig vind - så igjen, hvis du blir fanget av disse bygene, vil det føles ganske rått.'

5 dagers værmelding i Storbritannia

I dag:

Et skybånd og sporadisk regn vil bevege seg sørøst, etterfulgt av solskinn og spredte byger i nord og vest. Byger kraftig over Skottland og snur til snø over åser, spesielt denne kvelden.

I kveld:

Tidlig regn i sørøst, deretter kaldt med byger, hyppig og tungt i nord og vest, som snøfall over deler av Skottland og høyt terreng så langt sør som Wales.

Torsdag:

Byger og lengre regnperioder, over England og Wales, med snø over høyt bakken i Wales og Nord -England. Vinterbyger og solskinn for Skottland og Nord -Irland.

Utsikter for fredag ​​til søndag:

Veldig urolig; generelt skyet, ganske kaldt og vindfullt, med byger eller lengre regn. Snø forventes over åser og til tider til lavere nivåer, hovedsakelig i nord.

Se Også: