UFC-stjerne lover å 'slå s***' ut av Conor McGregor hvis han går opp i vekt

GOD

Horoskopet Ditt For I Morgen

UFC weltervekt Gilbert Burns mener en kamp med Conor McGregor vil være en 'vinn-vinn' hvis det kan bli enig.



Iren har ikke kjempet siden han pådro seg et brukket bein i tapet mot Dustin Poirier i fjor sommer, og han har bare én seier i sine fire siste UFC-uttak. Han har siden vist frem en imponerende kroppsbygning mens han fortsetter restitusjonen, og har bulket opp til rundt 190lb.



McGregor har snakket opp en bryter fra 155lb til 170lb hvor hans siste seier kom mot Donald Cerrone i 2020. Og utfordreren Burns tror han vil være i stand til å beseire UFC-superstjernen hvis kampen forblir på bakken eller blir til en brytekamp. 'Han er ikke en weltervekt, men hvis han ønsker å kjempe i weltervekt, vil jeg gjerne slå s***en ut av Conor,' sa Burns MMA-kamp . 'Jeg tror han ikke kommer til å ta det slaget.



'Jeg snakker ikke engang om å kjempe fordi det ikke er rettferdig. [Jeg ville] bare tatt ham ned og mast ham, men en kamp med Conor, det er en vinn-vinn for meg. Jeg kommer til å slå ham og jeg Jeg kommer til å få massevis av gale penger, jeg krever ikke engang den kampen fordi den ikke er rettferdig. Jeg tror han er 155 pund, [hvis] han veier 170 pund, kan han ikke ta de slagene.

geri halliwell garderobefeil

'Han takler ikke den brytingen. Du kan ikke håndtere de fem beste gutta i den divisjonen. Du kan kjempe mot et par gutter på 170 pund, men han er ikke en weltervekt. Hvis han virkelig tror [han er det], prøv noen topp fem [fighters] ] i den divisjonen. Jeg synes det ikke er rettferdig. Vi ville bare ødelagt Conor.»

McGregor, 34, har mottatt en mengde kampanrop på 170 lb, inkludert Jorge Masvidal, og 155 lb-stjernene Michael Chandler og Charles Oliveira som begge ville være villige til å ta vektspranget. Men McGregor har ennå ikke lagt noen formelle planer for hans retur, med comebacket nå ventet å bli utsatt til tidlig neste år.



Hvem vil du gjerne se Conor McGregor kjempe på sin UFC-retur? Gi oss beskjed i kommentarfeltet under

 Conor McGregor har vært ute av UFC-aksjon i et år
Conor McGregor har vært ute av UFC-aksjon i et år ( Bilde: Zuffa LLC)

Da han diskuterte en retur, innrømmet McGregor først at planen hans var å sikre en umiddelbar tittel 170lb mot nåværende mester Kamaru Usman . Nigerianeren vil først forsvare tittelen sin denne måneden før han tar opp en potensiell utfordring fra McGregor som kan komme neste år.



McGregor har også i stedet blitt koblet til en retur til bokseringen i en omkamp med legenden Floyd Mayweather . Tidligere UFC-mester Michael Bisping mener McGregor ville være bedre egnet til å ta den kampen først før en eventuell retur til åttekanten. sa han på sin YouTube-kanal : 'For Conor McGregor , det er sannsynligvis ikke en dårlig idé, fordi å komme tilbake og gjøre seg klar til en boksekamp er mye mindre anstrengende enn å gjøre seg klar for en blandet kampsportkonkurranse.

'Selvfølgelig snakker jeg om mannens ben. Han ville være den eneste mannen som beseiret Floyd Mayweather, så selvfølgelig, hvis du skal gå inn der vil du ha det.'

Se Også: