Udee ryggsekk anmeldelse: Stor og klumpete, men full av lyse ideer

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Neste gang du går nedover gaten, ta en titt på hvor mange som bruker en ryggsekk, messenger bag eller en håndveske . Sjansene er store at det er mye mer enn de uten en.



Med det i tankene kan det å velge riktig bag være litt av et minefelt. Du vil ikke ha noe for prangende, men det må være funksjonelt. Kinesisk oppstart Meltpartners har gått med sistnevnte på bekostning av førstnevnte for sin folkefinansierte ryggsekk.



Den lysegrå posen har massevis av plass, men det ferdige produktet er veldig klumpete uten å gi mye. Den prøver imidlertid å gjøre alt du kan ønske deg i en pose - mer om det senere.



Foreløpig er det det samle inn penger på Indiegogo og en tidlig versjon av den grunnleggende Udee-vesken vil koste deg et løfte på $109 (£88). Det er ikke estimert å sendes før i mai 2017 – akkurat i tide til å stikke inn dingsene dine i vesken og begi deg ut i sommersolen.

Design

Udee-ryggsekken er omtrent så langt unna en ragtag Jansport-veske som du kan komme. Den krøller seg ikke sammen til en ubeskrivelig haug, den forblir fast og boksete når du legger den fra deg. Det som er bra med det er at det gir et anstendig nivå av beskyttelse for den dyrebare lasten din. Ulempen er at det er ekstremt merkbart, enten det er på ryggen eller hviler på en overflate. Hvis du planlegger å bruke den om natten, vil du også være glad for å vite at den har reflekterende hvite stropper med innebygde LED-lys som holder deg opplyst. Selv om den spesielle lyse ideen er begrenset til 'Pro'-versjonen av vesken.

Det boksede hovedrommet er et 25-liters område med polstring og plass til drikke, penner, nøkler, klær eller hva du måtte ønske. En sekundær lomme bak den er hvor du finner plass til en bærbar datamaskin eller nettbrett å skyve ned.



Under hovedområdet er det et ekstra rom som er delt inn for kameralinser eller, hvis du ikke er mye av en fotograf, bokser eller flasker med øl.

Det er en slank lomme foran også for dokumenter, og det hele er også vanntett - så det holder regnet unna dingsene dine.



Egenskaper

Det er her det blir interessant. Udee er den selverklærte verdens beste ryggsekk og har hele 19 fantastiske funksjoner. Noen av disse er genuint gode ideer, og noen av dem er bare utfylling. Å ha en pennelomme teller ikke som en funksjon i boken min.

Det er imidlertid mye som skjer her. Inni finner du USB-ledninger og et tilsvarende hull i siden av vesken som lar deg effektivt lade dingsene dine mens du er på farten. Det er også en innebygd kombinasjonslås som kan forsegle veskens lommer. Det er en port der du kan mate ut et par kablede hodetelefoner og et bagasjebelte for å skyve det over et kofferthåndtak på flyplassen.

Det har definitivt vært mye tenkt på dette, og det har omtrent alle alternativer dekket hvis du er litt OCD om å pakke bort dingsene dine.

Konklusjon

Det er sant at jo mer tid jeg brukte med Udee-vesken, jo mer likte jeg den. Jeg vokste til å sette pris på dens boksede rarthet og dens inderlige ønske om å være alle ting for alle mennesker. Og gitt noen av prisene som designervesker når, er det egentlig ikke så ille å bruke 80 pund på det. Men jeg føler at det fortsatt er et nisjeprodukt.

Hvis du er en fotograf av fag, er det definitivt verdt en titt. Det er smart og godt laget, men jeg er ikke sikker på at jeg kan se det treffe mainstream når som helst snart.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: