Uber-brukere kan nå legge til flere stopp på en tur ettersom samkjøringstjenesten fortsetter å anke mot TfL

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Uber-brukere i Storbritannia vil nå kunne legge til flere stopp på en tur i appen, har biloppfordringstjenesten sagt.



Englands lag for å spille Italia

Den nye funksjonen vil bli rullet ut i mer enn 40 tettsteder og byer over hele landet og vil tillate inntasting av flere destinasjoner samtidig for første gang.



Samkjøringsappen anker for tiden en avgjørelse fra Transport for London (TfL) om ikke å fornye selskapets driftslisens i byen.



(Bilde: PA)

Uber, som er i stand til å fortsette å operere under sin appell, sa at den nye funksjonen ville 'sikre mer åpenhet' om priser for både passasjerer og sjåfører.

Tidligere måtte passasjerer gjøre endringer i destinasjonen under turer for å stoppe på flere steder.



Selskapet bekreftet at funksjonen for flere stopp, som den også ruller ut globalt, vil begynne å vises i appen sin i løpet av neste uke.

Tidligere denne måneden sendte Uber inn dokumenter til Westminster Magistrates' Court som anket TfLs kjennelse, som hadde sagt at det ikke ville gi firmaet en ny driftslisens på grunn av 'implikasjoner for offentlig sikkerhet og sikkerhet'.



euromillions britisk millionærprodusent

(Bilde: REX/Shutterstock)

TfL hadde sitert bekymringer over Ubers tilnærming til å rapportere alvorlige straffbare handlinger, hvordan sjåførenes medisinske attester innhentes, hvordan kriminalregisterkontroller utføres, og bruken av teknologi som angivelig hjelper den til å unndra politimyndigheter.

Biltjenestens administrerende direktør Dara Khosrowshahi, som overtok i august, ba om unnskyldning for «feilene vi har gjort» og sa at selskapet hadde anket «med visshet om at vi også må endre oss».

Mer enn 850 000 mennesker har signert en nettkampanje lansert av Uber, som oppfordrer TfL til å omgjøre sin kjennelse.

kfc trilogy box meal
datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: