Twitter-sjef Jack Dorsey troller Facebook over den nye all-caps-logoen

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Tidligere denne uken traff Facebook overskriftene etter at de avduket sin splitter nye flerfargede «FACEBOOK»-logo med hovedstader.



Facebook hevder at endringen er 'en måte å bedre kommunisere eierstrukturen vår', men den har blitt mye hånet av forvirrede brukere.



Nå, Jack Dorsey, administrerende direktør i Twitter har trollet sin rival om logoen sin.



Han tvitret: Twitter, fra TWITTER, med henvisning til Facebooks kapitalisering i sin nye merkevarebygging.

Dette er ikke første gang Dorsey har drevet med Facebook – og spesielt administrerende direktør, Mark Zuckerberg – de siste månedene.

I forrige måned ble Dorsey spurt om han ville bli med i Facebooks Libra kryptovalutaforening, og svarte: Hell no. Ingenting i Libra måtte være en kryptovaluta for å gjøre det de ønsket å gjøre.



Og etter at Dorsey kunngjorde at Twitter ville forby alle politiske annonser på nettstedet sitt, la Dorsey ut en tynt tilslørt tweet om Zuckerbergs holdning til saken.

Han twitret: Det er ikke troverdig for oss å si: Vi jobber hardt for å stoppe folk fra å spille systemene våre for å spre villedende informasjon, men hvis noen betaler oss for å målrette og tvinge folk til å se deres politiske annonse...vel... de kan si hva de vil!



Facebooks nye logo (Bilde: Facebook)

Sosiale medier

Facebooks nye merkevarebygging endrer Facebook til FACEBOOK, og ser den karakteristiske blå designen til et nytt flerfarget alternativ.

Denne nye merkevarebyggingen vil vises ikke bare på Facebook-appen, men også på flere andre Facebook-eide tjenester, inkludert WhatsApp, Instagram , Messenger og Oculus.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: