Three Mobile deler ut gratis treningsmedlemskap når du kjøper en ny telefon

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Når det gjelder å spare penger, kan telefonkontraktene og treningsmedlemskapene våre ende opp med å gjøre et stort inngrep hver måned.



Så for å holde tritt med de uunngåelige nyttårsforsettene «gå ned i vekt» og «spare penger», telefongiganter Tre har nettopp annonsert et veldig anstendig to-for-én-tilbud som betyr at du nå kan kombinere disse månedlige utgiftene til én (forhåpentligvis billigere) betaling.



For bare én måned tilbyr det britiske kommunikasjonsselskapet alle sine kunder et hele 12 måneders abonnement på den populære treningsappen Aaptiv når de kjøper en nytt håndsett.



ellis pappa i emmerdale

Appen fungerer som en personlig trener

Som i alle gode tilbud, vil tilbudet kun være gyldig på utvalgte telefoner - selv om det er 18 forskjellige å velge mellom - inkludert fem Samsung Galaxyer, syv iPhones, den siste Google Pixel og en håndfull Huawei-er.

Et årslangt Aaptiv-medlemskap vil normalt sette deg tilbake £80 og inkluderer ubegrenset tilgang til tusenvis av lydbaserte treningsøkter og programmer på tvers av alle typer trening og et bredt utvalg av aktiviteter.



alexandra smith mel smith

Som oftest £7,99 per måned og tilgjengelig påog App Store, den store forskjellen mellom dette og ditt vanlige treningsmedlemskap er at appen fungerer som en slags personlig trener for å hjelpe deg gjennom treningsøktene, enten det er på treningssenteret eller hjemme.

hva skjedde med viola beach

Tre vil tilby avtalen frem til 19. februar (Bilde: tre)



Vi har hele listen over telefoner nedenfor som det gratis appbaserte treningsmedlemskapet vil bli delt ut med, inkludert den svært ettertraktede Apple iPhone XS Max, Samsung Galaxy Note 9 , Google Pixel 3 XL og Huawei P20 Pro-enheter.

Ingenting annet vil endre seg på kontrakten, så du vil fortsatt få alle de vanlige Three-funksjonene stablet inn også, som deres gratis app Wuntu, som tilbyr en veldig lignende tjeneste som O2s berømte Priority-app.

Alle telefonene som er inkludert i tilbudet:

Mobiltelefontilbud 2020

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, noe som betyr at vi kan motta provisjon på salg av produkter eller tjenester vi skriver om. Denne artikkelen ble skrevet helt uavhengig, se flere detaljer her.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: