Thomas Cooks nye eier planlegger relansering i møte med koronaviruspandemien

Thomas Cook

Horoskopet Ditt For I Morgen

Thomas Cook kan komme til å gjøre et comeback(Bilde: Getty Images)



Da Thomas Cook falt i likvidasjon i fjor sommer, ble rettighetene til navn og merke snappet opp av et kinesisk firma for 11 millioner pund - og nå planlegger firmaet en relansering.



Fosun, som hadde vært en stor aksjonær i Thomas Cook før kollapsen, ser på å bringe merkevaren tilbake som et online reisebyrå så snart denne måneden, melder Sky News.



Kunngjøringen vil avhenge av at Fosun får regulatorisk godkjenning, så vel som begrensninger i karantene for britiske borgere.

Den nye versjonen av Thomas Cook ville ikke ha sitt eget flyselskap, hotell eller hovedgatekontor - i stedet bare jobbe online.

Den nye inkarnasjonen vil bare være online (Bilde: Getty)



De fleste av Thomas Cooks filialer i hovedgaten ble solgt til familieeide Hays Travel, mens mange av flyselskapets start- og landingsplasser gikk til Jet2 og easyJet.

Fly og hoteller ble også solgt da firmaet slet med å dekke gjelden.



Planene for reisebyråets gjenfødelse ble utviklet før koronaviruset slo til, og kom som mange av firmaene som snappet opp Thomas Cooks ansatte og eiendeler sliter.

I forrige måned sa Hays at det ville kutte opp til 878 jobber i et forsøk på å kutte kostnader, mens EasyJet har stengt baser på flyplassene i Standsted, Southend og Newcastle.

Jet2 kunngjorde også planer om å kutte piloter ettersom antallet mennesker som tok utenlandsferier kollapset.

Se Også: