Tesco Bank -kunder fortalte at kredittpoengene deres vil bli påvirket av betalingsferier

Tesco Bank

Horoskopet Ditt For I Morgen

Tesco Bank

Banken sa at det har vært noen få tilfeller der tapte betalinger er registrert hos kredittreferansebyråer(Bilde: Getty)



Tesco Bank -kunder som har fått betalingsferier på kredittkortregninger, har blitt fortalt at kredittpoengene deres kan påvirkes - til tross for advarsler fra finansregulatoren.



En rekke kunder som har søkt om tre måneders pause på baksiden av koronaviruspandemien har blitt informert om at kredittfilene deres kan være i fare.



Nesten en million kredittkortbetalingsferier er gitt i Storbritannia, etter at Financial Conduct Authority (FCA) kunngjorde 90-dagers betalingsferier for husholdninger som har blitt betydelig påvirket av Covid-19-krisen i april.

Det betyr at kunder kan søke om midlertidig frysing av lån og kredittkort i opptil tre måneder.

Under det vil kredittpoeng ikke bli påvirket, ettersom å ta en betalingsferie ikke vil bli betraktet som en uteblitt betaling.



Har du blitt påvirket av dette? Ta kontakt med emma.munbodh@NEWSAM.co.uk

Nødbetalingspauser tilbys folk under lockdown



Tesco Bank -kunder som har fått kredittkortbetalingsferier, mottar imidlertid e -post fra kredittbyråer om at de har misligholdt betalinger, og poengsummen deres kan bli skadet, ifølge Sunday Times.

Tesco innrømmet at det er noen tilfeller der en uteblitt betaling er registrert [hos kredittbyråer] før betalingsbruddet er behandlet '.

Rundt 1,6 millioner mennesker har tatt en kredittpause på ting som personlige lån, boliglån og bilfinansieringsavtaler de siste ni ukene, ifølge bankhandelsorganet UK Finance.

Les mer

Coronavirus og pengene dine
Hvordan få en 3 måneders boliglånspause Ferie refusjon etter reiseforbud Arbeid hjemmefra BT og Sky Sport refunderer

Disse er designet for å hjelpe husholdninger som har blitt økonomisk påvirket av koronaviruset, for eksempel regningsbetalere som har blitt satt på varsel.

I henhold til kredittkorttiltak sa FCA også at kundene kan søke om en rentefri £ 500 i tre måneder.

Hvis du har fått et advarselsbrev fra et kredittreferansebyrå som Equifax eller Experian, må du kontakte utlåner så snart som mulig.

hvordan avbryte amazon prime gratis prøveversjon

Forklar at du har fått betalingsferie, og be om en korreksjon der poengsummen din er påvirket.

Hvis banken din eller bygningssamfunnet nekter å samarbeide, kan du komme med en klage og, etter seks uker, sende det til finansombudet.

En talsmann for Tesco Bank sa til NEWSAM Money at alle kunder som er berørt av betalingsfeilen vil få utbedret sine kredittfiler.

'Vi gikk raskt for å implementere et betalingsbrudd for kunder som er påvirket av COVID-19,' heter det i en uttalelse,

'Hvis en kunde har søkt om betalingsbrudd, vil vi sikre at det ikke påvirker kredittfilen.

'Det er noen tilfeller der en betaling er tatt fra kunden, eller en tapte betaling er registrert, før betalingsbruddet er behandlet.

'Hvis dette skjer, fikser vi retrospektivt kredittfilen for å fjerne den tapte betalingen fra rapporten og sikre at kundens poengsum og betalingshistorikk er beskyttet i løpet av den avtalte betalingspausen. Vi vil også returnere eventuelle gebyrer for sen betaling. '

Kredittkortbetalingsbrudd forklart

Støtten er nå på plass (Bilde: Getty)

Kreditt: Forbrukere som sliter kan søke om en rentefri £ 500 -kassekreditt på hovedkontoen.

Kredittkort, butikkort og katalogkreditt: Kunder som sliter kan be om tre måneders frysing av betaling eller å betale en nominell betaling på kredittkort, butikkort og katalogkreditt. Bedrifter kan vurdere andre tiltak, for eksempel reduksjoner i månedlige utbetalinger, hvis det er aktuelt. Kundekort vil ikke bli suspendert i denne perioden.

Personlige lån: Kunder med personlige lån som har problemer med økonomien som følge av koronaviruset kan be om tre måneders frys om nødvendig.

Se Også: