Terry Boot skal fylle Peter Foots støvler som ny ShoeZone -sjef etter å ha byttet 40 butikker

High Street

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Adam Gerrard / )



ShoeZone har kunngjort en ny sjef etter å ha stengt 40 butikker permanent i Storbritannia permanent som følge av Covid -restriksjoner.



Diskotekeren sa at den nye økonomisjefen Terry Boot i dag vil erstatte Peter Boot, som uventet gikk bort i forrige måned etter bare syv måneder i rollen.



Skoforhandleren sa at Boot vil slutte seg til selskapet med umiddelbar virkning.

Han tiltrer stillingen etter fire år i The Company of Master Jewellers, etter roller i Brantano og Jones Bootmaker.

Anthony Smith, administrerende direktør i ShoeZone, sa: 'Vi er glade for at Terry har sagt ja til å bli med i Shoe Zone og er overbevist om at hans betydelige erfaring vil styrke styret.'



Terry Boot erstatter Peter Boot, som uventet gikk bort i forrige måned (Bilde: LinkedIn)

Det kom da forhandleren i dag kunngjorde at det ikke vil betale utbytte til aksjonærene før det er i stand til å betale ned gjelden på 12 millioner pund, som ikke forventes å være tidligst i 2025.



ShoeZone bekreftet også at den reduserte butikken sin med 40 i 2020 som følge av Covid -restriksjoner og salgstap.

Aksjer i virksomheten falt mandag morgen etter at det falt til et underskudd på 14,6 millioner pund før skatt fra et overskudd på 6,7 millioner pund året før.

Registrer deg på NEWSAM Money & s nyhetsbrev for de siste rådene og nyhetene

Fra universell kreditt til permisjon, ansettelsesrettigheter, reiseoppdateringer og nødhjelp - vi har alle de store økonomiske historiene du trenger å vite om akkurat nå.

Registrer deg på vårt nyhetsbrev fra NEWSAM Money her.

Gruppen avslørte at inntektene falt med mer enn 24% til £ 122,3 millioner for året etter at den ble hamret av nedleggelse av butikker.

Smith sa: 'Vi forventer ikke at fortjenesten vil komme tilbake til nivåene før Covid-19 i overskuelig fremtid.

'Lockdown i november og januar til midten av april så langt i dette regnskapsåret gjør en avkastning ekstremt usannsynlig før regnskapsperioden tidligst avsluttes 2. oktober 2022.

'Jeg vil takke alle som ga oss assistanse i 2020 og har fortsatt å hjelpe oss i 2021.

'Vi jobber veldig godt som lederteam med å finne innovative måter å sikre fremtiden for våre ekstremt dedikerte skozonere.'

Alle selskapets 430 high street- og detaljhandelsparkbutikker er for øyeblikket stengt på grunn av koronavirusrestriksjoner og åpner tidligst igjen fra 12. april i tråd med Boris Johnsons veikart.

Se Også: