Tenåringer advarte mot å prøve TikTok 'Pass Out' -utfordring som 'kan føre til død'

Tiktok

Horoskopet Ditt For I Morgen

Fra menn som dypper testiklene i soyasaus til tenåringer som legger mynter i iPhone -ladere, har en rekke bisarre utfordringer sirkulert på TikTok de siste månedene.



Men den siste populære trenden, kalt Pass Out Challenge, er sannsynligvis en av de farligste trendene ennå.



Den bisarre utfordringen ser tenåringer som svinger hodet fra side til side gjentatte ganger, før de svikter.



Et raskt søk under #passoutchallenge avslører tusenvis av videoer av tenåringer som prøver utfordringen.

TikTok -brukeren @beccaruru la ut en video av henne som forsøkte utfordringen, og skrev: Ok det fungerer ... og jeg falt av sengen, det gjorde vondt.

Tenåringer advarte mot å prøve TikTok 'Pass Out' -utfordring som 'kan føre til død' (Bilde: Twitter)



I mellomtiden viser en video postet av brukeren @lucyjbutler tre jenter som prøver utfordringen samtidig, med to som krasjer i gulvet mens de svimer.

Bekymringsfullt har eksperter advart om risikoen forbundet med utfordringen, inkludert besvimelse, anfall, hjerneskade og til og med død.



Snakker til Irsk sensor da utfordringen først sirkulerte på Snapchat tilbake i 2014, sa Dr. Nick Flynn, fastlege i Cork: Barna introduserer seg selv i et ukontrollert miljø. Det er veldig risikabelt.

Den bisarre utfordringen ser tenåringer som svinger hodet fra side til side gjentatte ganger, før de svikter (Bilde: Twitter)

(Bilde: Getty Images)

Ved å utføre pass-out-utfordringen etterligner de kvelning. De stopper brystmusklen fra å bevege seg, noe som stopper brystet fra å fungere, og du kan ikke få oksygen til hjernen. Hjernen sulter deretter av oksygen og personen mister bevisstheten.

Det som faktisk skjer i hjernen er mangel på oksygen som ligner på når noen drukner, kveles eller får hjertestans. Det forårsaker hjernens hypoksi eller lave nivåer av oksygen i hjernen, og det kan forårsake anfall og død. Hvis du har lite oksygen til hjernen i over tre minutter, kan du få hjerneskade, og hvis du har lite oksygen til hjernen i over fem minutter, kan det føre til død.

Barn eksperimenterer med alkohol og narkotika, og hvis du blander disse og denne aktiviteten, er dette full av fare. Barna der er mer hemmet og mindre sannsynlig å oppføre seg hensiktsmessig hvis det er en nødssituasjon. Det er virkelig veldig skummelt.

Les mer

TikTok
TikTok -brukere spiser graviditetstester TikTok & # 39; s nye & # 39; øyenfarge & apos; trend Tenåringer legger mynter i iPhone -ladere Menn som dypper testikler i soya for TikTok

Pass Out -utfordringstrenden kommer kort tid etter at tenåringer ble advart om en ny & Skullbreaker & apos; mani som kan forårsake alvorlige skader.

Spillet, som sies å ha blitt viralt etter å ha blitt delt på TikTok, innebærer at to ungdommer slår en tredje utenfor balansen mens de hopper i luften.

Opptak tatt på en skole i Venezuela viste at en gutt krasjet i bakken etter at de to på hver side av ham sparket føttene fra seg da de hoppet av bakken.

Innledende rapporter, som ikke ble bekreftet av den involverte skolen, pekte på at han havnet på intensiv.

Se Også: