Tattoo Fixer Sketch ødelegger transseksuell modell etter å ha forlatt ham med dype arr som har 'RUINED' livet hans

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Tattoo Fixer Sketch har blitt beskyttet i ettermiddag.



Etter hvert som kilder fortsetter å komme frem med sjokkerende hemmeligheter bak Channel 4 -showet, rørte transgender -gjesten Brix Schaumburg - som var med i den første serien - basen med NEWSAM Online.



Han meldte seg på programmet i fjor for å få en feminin sommerfuglblekk på skulderen dekket, etter å ha fullført overgangen mellom kvinner og menn.



I løpet av sin tid på showet forklarte han til Sketch at han ønsket at et mer maskulin stykke skulle gjenspeile reisen hans. Så kunstneren tegnet et design av piratskip som seiler ut av en storm inn i roligere farvann - som han var fornøyd med.

LES MER: Skisse adresserer Tattoo Fixers -skandalen for første gang

Tattoo Fixers ødelegger Brix liv med arrdannelse

Tattoo Fixer Sketch har blitt brann etter å ha blekket transgender modell Brix Schaumburg



Men Brix var ødelagt av resultatene.

'Etter en uutholdelig ni timer gjorde Sketch litt skygge som et forsøk på å skjule [sommerfuglen],' fortalte Brix. «Vi tok noen pauser mellom ham for å røyke. Men på slutten av økten var jeg så kald, men hadde høy temperatur.



243 vi elsker deg

'Det åpne såret var så sterkt festet til skjorten min, jeg kunne ikke kle meg selv på en uke. Brystet mitt var så rått og var i veldig dårlig stand, som ringte alarmklokker da jeg visste at dette ikke skulle skje, ettersom jeg har blitt tatovert mange ganger før. '

Tattoo Fixers ødelegger Brix liv med arrdannelse

Brix er flau & apos; å kle av seg på grunn av arrdannelsen etter blekk

Da Sketch var ferdig med tatoveringen, zoomet kameraene inn på Brix for å få reaksjonen hans.

Selv om han så ut til å gi sitt godkjennelsesstempel, har han hevdet at det ikke var noen speil i studioet, så han hadde ikke en sjanse til å sjekke designet først.

Etter angivelig å ha blitt 'presset' av showinsidere, omfavnet han atmosfæren og ga responsen rommet håpet på ved å sive han 'elsket' blekk.

Stitch i Tattoo Fixers

Brix er IKKE fornøyd med Sketchs arbeid (Bilde: Kanal 4)

Da han kom hjem og så hva som hadde skjedd med huden hans, så han desperat etter en annen tatovør for å dekke over Sketches arbeid.

'Skisse ødela huden så mye at jeg måtte betale en profesjonell for å rette den, da jeg var så flau,' la Brix til. 'Men den profesjonelle tatovøren jeg så, nektet å dekke til brystet, ettersom arrdannelsen var så ille. Og arbeidet han klarte å gjøre på skulderen min kostet over 1000 pund.

Tattoo Fixers sørget for at Brix oppsøkte en hudlege etter at han klaget til TV -sjefer, men det var for lite for sent.

'Denne feilen har ødelagt meg og ødelagt karrieren min,' la Brix til. 'Som skuespiller-utøver og modell, er selvtilliten min knust, og jeg føler meg ikke lenger komfortabel med utseendet mitt.

Tattoo Fixers ødelegger Brix liv med arrdannelse

Brix har forsøkt å få dekket til Sketchs arbeid

'Da jeg var transseksuell, fikk jeg endelig tillit og hadde den kroppen jeg alltid ville ha [før jeg begynte på showet]. Nå er jeg tilbake for å hate det. '

Tatovør Ky & apos; Killjoy & apos; fra Nine Tails Tattoo salong nektet å blekke over Sketchs design fordi huden hans var så hardt skadet.

'Som en erfaren tatovør, etter å ha sett på tatoveringen, kan jeg se at huden har tålt et høyt nivå av traumer, og dette er ned til en rekke problemer,' forklarte han.

'En av disse problemene skyldes tiden da huden var under nålen. Selv om det ble brukt bedøvende spray, endrer det ikke hudens tilstand. Det er umenneskelig å sette huden under så mye traumer i lange perioder og forvente at tatoveringen skal gro godt, spesielt når smertene hovedsakelig var konsentrert om bryst og skulder.

Tattoo Fixers ødelegger Brix liv med arrdannelse

Brix hadde nettopp ønsket at denne sommerfuglfargen ble dekket

'Huden har effekten av en tatovør som har revet huden ved å gå for dypt eller overanstrengende huden passerte punktet der huden kan helbrede naturlig. Dette har gitt Brix et problem siden huden i sin nåværende tilstand ikke kan tatoveres eller berøres før arrene har lagt seg og huden har forynget seg helt.

A Tattoo Fixers & apos; talsperson reagerte på Brix 'erfaring med å understreke overfor NEWSAM Online at omsorgsplikt er av 'avgjørende betydning'.

'Da Brix fikk en hudreaksjon etter tatoveringsfargen, tok vi ham med til en hudlege som identifiserte at han lider av en utrolig sjelden hudtilstand som reagerte på visse røde blekker og ikke ble identifisert før noen tatoveringsprosedyrer,' la de til. 'Vi har gjort senere oppfølgingsavtaler for Brix med hudleger og gjort vårt ytterste for å hjelpe til med å løse tilstanden og fortsette vår forpliktelse til å gjøre det.'

Les mer

Tattoo Fixers rad
Insider hevder å avsløre stygg sannhet F *** Tattoo Fixers kampanje lansert Rep replikerer & apos; sham & apos; påstander Vis SLAMMED av 1D tatovør

Se Også: