TalkTalk for å slette leiegebyrer på pakker - og eksisterende kunder KAN bytte til en bedre avtale

Snakk Snakk

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hack av PoS -terminaler i hundretusenvis av butikker og hoteller

TalkTalk har fulgt Vodafone med å gå over til en ny 'all-in' prisstruktur(Bilde: Getty)



Teleleverandøren TalkTalk har kunngjort planer om å slette separate leiegebyrer ved å innføre en månedlig kostnad for bredbåndskunder.



Nettverket skal gå over til en enkelt månedlig avgift inkludert linjeutleie, kjent som 'all -in prissetting' - med planer om å implementere den nye strukturen til høsten.



Oppryddingen betyr at lojale kunder får tilgang til de samme avtalene som nye, og en garantert fast pris uten prisstigning på bredbånd i 18 måneder - TalkTalks standard kontraktstid.

Firmaet sier at utleie av leiegebyrer, et bugbear av bredbåndskunder som ikke bruker fasttelefon, vil gi mer åpenhet.

For øyeblikket er TalkTalk's priser delt på linjeutleie og tariff - dette har imidlertid blitt sterkt kritisert av Advertising Standards Authority, ettersom slike avtaler kan virke 'misvisende billige' for kundene.



Fra 31. oktober vil nye ASA -forskrifter bety at alle nettverk, inkludert Sky og BT, kun må annonsere én pris, eller risikere å bryte loven.

TalkTalk prøvde først enkeltpriser i fjor sommer i York - det la også til alternativet på tilbud som ble solgt på Black Friday i fjor.



Jeg er en TalkTalk -kunde - kan jeg bytte til et bedre tilbud?

En dataskjerm viser detaljer om påloggingssiden til TalkTalk

Et år etter hackingskandalen har TalkTalk lovet å lytte til kundene sine mer (Bilde: REUTERS)

Alle som har vært i selskapet i mer enn tre måneder, vil kunne bytte til en annen TalkTalk -avtale hvis det er en bedre tilbud.

Nettverket sa at det hadde utført omfattende undersøkelser som avslørte forbrukernes frustrasjon med avtaler forbeholdt bare nye kunder.

Tristia Harrison, administrerende direktør i TalkTalk, sa: Ingenting betyr mer for oss enn våre kunder, og det å gjøre rett etter dem er det riktige for vår virksomhet. Vi har lyttet hardt til det de har fortalt oss, og vi handler etter det.

Folk er lei av forvirrende pakker og høy reklame, de er frustrerte over avtaler som skyter opp midt i kontrakten, og de hater å se de beste tilbudene spart for nye kunder.

TalkTalk, som nettopp har fått en bot på 400 000 pund, etter hackingskandalen, hevder at den nylig har registrert sine laveste klagetall noensinne, samt de høyeste kundetilfredshetsresultatene.

Les mer

Flere måter å spare penger på
iPhone -tilbud Telefon- og bredbåndstilbud Xbox One -tilbud Supermarkedstilbud

Se Også: