Stephen Frys steinete kjærlighetsliv: Hans 16 ÅR med sølibat, eks-kjærester og nye Toyboy-forlovede

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Stephen Fry er nå en lykkelig mann



Stephen Fry er helt glad i den nye forloveden Elliott Spencer, men å finne The One har vært vanskelig for komikeren.



Den 57 år gamle TV-stjernen, som kunngjorde sitt forlovelse med den unge forfatteren i dag, hevdet en gang at forhold var for & apos; andre mennesker & apos; og han slet med å finne lykke.



I tenårene fant han det vanskelig å holde sin homofili skjult og bestemte seg for å gå i sølibat og avstå fra sex i 16 år fra 1979 til 1995.

Når han snakket om da han først erkjente sin egen seksualitet, sa han også: 'Jeg antar at det hele begynte da jeg kom ut av livmoren. Jeg så opp igjen på moren min og tenkte for meg selv: & quot; Det er siste gangen jeg skal gå opp en av de & apos; '.

Fry insisterte på at han ikke ville ha endret beslutningen om å slutte å ha sex da han slet med å finne et kjærlig forhold.



Stephen Fry og eks-kjæresten Daniel Cohen (Bilde: Noble Draper)

Han forklarte: 'Jeg angrer ikke på sølibat nr. Jeg angrer lite i livet mitt. Jeg tror Cell Mates -hendelsen [å gå ut av et skuespill] fokuserte meg ut av det.



'Sølibat er bare en av tingene som Mozzer [Morrissey] og jeg har til felles.'

Fry møtte deretter ekskjæresten Daniel Cohen, en tidligere sminke- og vitaminselger, som var 12 år yngre enn millionær-TV-personligheten og & apos; reddet ham & apos; fra sølibat.

I mer enn 10 år delte paret et hus i Nord -London, men Daniel snakket senere om sitt hjertesorg etter at paret delte seg i 2010 og Fry begynte å date den unge skuespilleren Steven Webb.

Stephen Fry så ut å handle med en venn på & apos; Crate and Barrel & apos; på The Grove i Hollywood (Bilde: IF)

Ifølge Mail Online sa Daniel: 'Folk sier at jeg fikk 1 million pund fra Stephen - det var ikke noe slikt. Jeg må finne meg en jobb. Det som virkelig opprørte meg er at Stephen skal ut med en 26-åring, for Guds skyld.

'Jeg er fast bestemt på å gå en bedre og date noen enda yngre. Jeg spøker fra hverandre, og jeg synes det er vanskelig å justere. '

Det ser ut til at Frys eks var ganske oppskåret om separasjonen og endret selv bildet i et forsøk på å gå videre og muntre seg opp.

Etter splittelsen forklarte han: 'Jeg har fått et nytt utseende, og jeg har fått piercet brystvorten min. Men ingenting kan bringe Stephen tilbake. '

Stephen Fry og Elliott Spencer

Stjernen med forloveden Elliott Spencer (Bilde: Rex)

Fry og den nye Liverpudlian -kjærligheten Steve, som studerte ved den prestisjetunge Sylvia Young Theatre School, holdt dessverre heller ikke, og komikeren fant seg singel igjen.

Etter å ha håndtert bipolar lidelse i en årrekke, avslørte han at han hadde forsøkt selvmord i 2012 mens han filmet en dokumentar i utlandet og kjempet med psykiske problemer.

I et intervju for Richard Herring's Leicester Square Theatre Podcast sa han: 'Jeg tok et stort antall piller og en enorm [mengde] vodka', og la til at produsenten hans fant ham i en 'bevisstløs tilstand'.

som er ricky wilson kjæreste

Komikeren sa: 'Jeg er offer for mitt eget humør, mer enn de fleste er, så mye som jeg har en tilstand som krever at jeg tar medisiner slik at jeg ikke blir for hyper eller for deprimert av selvmord. '

Stephen smiler når han forlater huset sitt i dag i London (Bilde: Nasjonale nyheter og bilder)

QI -programlederen møtte senere sin fremtidige ektemann, forfatter Elliott, for mer enn et år siden, og paret har blitt nærmere de siste månedene, reist sammen og spist med Frys kjente venner, inkludert George Clooney og Emma Thompson.

En venn sa om tiden hans med Elliott: 'Vi har fått den gamle Stephen tilbake. Han har funnet nytt håp i Elliott, og de trives godt fra hverandre. '

Paret er nå forlovet og skal gifte seg, med Fry som bekrefter nyheten på Twitter i dag og forteller tilhengere: 'Å. Det ser ut som om en bestemt katt er ute av en bestemt pose. Jeg er selvfølgelig veldig glad, men hadde håpet på et privat bryllup. Fett sjanse! '

Han la til: 'Tusen takk alle sammen for gratulasjonene. Dypt rørt xxx. '

Det ser ut til at stjernen endelig har funnet sin lykkelige slutt.

Elliott G Spencer Se galleri

Se Også: