Sky's Broadband Buddy -app lar foreldre PAUSE internett for barna sine

Sky Digital

Horoskopet Ditt For I Morgen

Mor og barn på nettbrett(Bilde: Getty Images/Caiaimage)



Hvis du har barn, kjenner du sannsynligvis kampen for å få dem til å gjøre leksene sine - spesielt med distraksjoner fra smarttelefoner og nettbrett.



For å hjelpe har Sky lansert en ny app kalt Sky Broadband Buddy, som lar foreldre midlertidig stoppe Internett på barna sine enheter midlertidig.



Appen, som er en del av Skys nye Boost -pakke, kan brukes til å administrere internettbruk for hele familien, inkludert å sette internett på pause på bestemte enheter eller for hele hjemmet.

Foreldre kan også overvåke og administrere barnas skjermtid, inkludert hvilke apper de har tilgang til.

Appen lar foreldre midlertidig stoppe Internett på barna sine enheter midlertidig (Bilde: Sky)



Andre nyttige funksjoner inkluderer muligheten til å stille sengetid og belønne god oppførsel med ekstra tid på nettet.

Selv om flere andre foreldrekontrollapper allerede eksisterer, skiller Sky Broadband Buddy seg fra de fleste ved at den kan brukes i hjemmet via WiFi, eller ut og om, via 3G eller 4G.



Stephen van Rooyen, administrerende direktør i Sky UK & Ireland, sa: På Sky kobler vi familier til innhold de liker, så det er vårt ansvar å sørge for at de kan gjøre dette trygt.

Sky Broadband Buddy er en enkel måte å administrere og overvåke barns bruk av internett, og å stoppe Internett er en flott måte å sikre at du kan nyte familietiden fri fra skjermtid - for både barn og voksne!

Appen er tilgjengelig på både iOS og Android som en del av Sky Broadband Boost -pakken. Dette kan legges til nye og eksisterende Sky Broadband -pakker, og koster £ 2,50/måned.

Les mer

Siste tekniske nyheter
WhatsApp er nå blokkert på disse telefonene Snapchat CEO begrenser lydens skjermtid Louis Theroux sin Twitter -konto HACKED Google Maps: King Henry's Dock gjemmer seg

Se Også: