Sky forteller kundene at de må betale £ 5 ekstra for 'pålitelig Wi-Fi'

Sky Communications

Horoskopet Ditt For I Morgen

Raskere hastigheter ... men du må betale £ 5 for luksusen(Bilde: Getty Images)



Sky har lovet å levere raskt, pålitelig bredbånd for kunder i hvert enkelt rom i hjemmet som en del av en ny hastighetsgaranti.



Leverandøren sa at det vil gi husholdninger trygghet, og lover rask Wi-Fi overalt, i et trekk som kan komme tusenvis av husstander i Storbritannia til gode.



Den sa at Wi-Fi-garantien vil være 'sterk nok [for husholdninger] til å streame favorittprogrammene sine, for eksempel via Sky Go, eller fra NOW TV eller Netflix'.

siste love island sladder

Og hvis det ikke er i stand til å levere de nødvendige hastighetene, vil det gi kunden pengene tilbake.

Selskapet sa imidlertid at du må betale £ 5 i måneden for & apos; garantien & apos; privilegium.



Ingeniører vil kunne 'varme kart' Wi-Fi rundt i hjemmet og se etter unike problemer, for eksempel å oppdage en enhet som bruker mye båndbredde i hjemmet (Bilde: Getty Images/Westend61)

Wi-Fi-garantien vil inngå i Sky & s Sky Broadband Boost fra 6. september, og alle med en Sky Broadband-pakke vil kunne legge den til for £ 5 i måneden-når du godtar en ny 18-måneders kontrakt.



Boost -kunder vil også få kontrollert sine bredbåndslinjehastigheter av Sky hver dag - og vil bli sendt en tekst hvis leverandøren trenger å fikse noe. De får også tilgang til ingeniørbesøk, inkludert kvelder og helger, uten ekstra kostnad.

'Wi-Fi-garanti gjenspeiler Skys engasjement for innovasjon og teknologi som matcher våre kunders stadig tilkoblingsbehov, forklarte Aman Bhatti, forslagsleder, hos Sky.

'Behovet for raskt og pålitelig bredbånd som når hvert rom er viktigere enn noen gang før-men ettersom du ikke fysisk kan se Wi-Fi-signalet ditt, kan det være vanskelig for de fleste å forstå hva som gjør det sterkere eller svakere.

nicole scherzinger x factor antrekk

'Vår Wi-Fi-garanti, kombinert med den nye Sky Hub, garanterer virkelig et sterkt signal i alle rom i huset-sterkt nok til å streame filmer og TV fra Sky Go og Netflix-eller pengene tilbake.'

Jeg har ikke råd til det - hva er mine rettigheter?

NEWSAM Digital Switching Service -kunder kan spare opptil £ 260 ved å bytte bredbåndsleverandør

Hvis du fortsatt ikke har hell, kan du etter åtte uker ta klagen til en tredjepart (Bilde: Getty)

Enten du er Sky -kunde på den nye planen - eller ikke, har du rettigheter når det gjelder sakte bredbånd.

Hvis leverandøren din ikke leverer hastighetene som ble oppgitt ved starten av kontrakten, kan de bryte kontrakten.

Ring eller skriv til dem for å forklare situasjonen. Forklar at uttalelsene som ble gitt til deg ved begynnelsen av kontrakten din var & apos; feiloppfatninger & apos ;.

Leverandøren din vil deretter åpne en etterforskning av klagen din - og komme tilbake til deg (vanligvis) innen 14 dager.

Hvis du ikke får en tilfredsstillende løsning etter denne perioden, må du gå gjennom den formelle klageprosedyren. Hold oversikt over all muntlig eller skriftlig kommunikasjon, da dette kan hjelpe saken din hvis du trenger å ta den videre.

Hvis du fortsatt ikke har hell, kan du etter åtte uker ta klagen din til den relevante alternative tvisteløsning ADR -ordningen.

Alle bredbåndsleverandører må registrere seg for en (ADR) ordning. Leverandøren din vil enten bli registrert i en ordning som drives av CISAS eller Ombudsman Services: Communications.

Hvis du vurderer å bruke ombudsmannen, er dette hvordan åpne en sak .

Ofcom tilbyr også en plattform for klager og tvister for kunder som har blitt sviktet av leverandøren - dette inkluderer tilfeller der du kan ha blitt solgt feil, faktureringsproblemer og strømbrudd mens du byttet nettverk.

Regulatoren sier at enhver leverandør som bruker Openreach -nettverket: BT, EE, Sky og TalkTalk, må levere det forventede hastighetsområdet. Hvis de ikke klarer det, har du rett til å avslutte kontrakten straffefri.

Dessverre er kabelleverandører, for eksempel Virgin, unntatt denne regelen.

For å klage må du gå til Ofcoms klageside hvor du blir bedt om å følge relevante trinn.

Raskere bredbånd når du registrerer deg

Kundene må nå få beskjed om hvor raskt bredbåndet vil være før de registrerer seg for en kontrakt (Bilde: Getty Images/Maskot)

hvordan få en orgasme til å vare lenger

Du har også beskyttelse på plass fra det øyeblikket du registrerer deg for en avtale.

Tidligere i år introduserte regulator Ofcom nye regler for å beskytte husholdninger mot å bli mis-solgt bredbånd.

Kundene må nå få beskjed om hvor raskt bredbåndet vil være før de signerer kontrakten.

De nye reglene vil sikre at folk får en & apos; fair deal & apos; og blir & behandlet godt av sine leverandører & apos ;.

Hvis en kundes bredbåndshastighet deretter faller under det lovede nivået, vil selskapene ha en måned på seg til å forbedre ytelsen, før de må la kunden gå bort-straffefri.

karen hauer kommer strengt tatt dansende

Denne avgangsretten gjelder også for fasttelefon- og TV -pakker som er kjøpt samtidig med bredbånd.

Bredbåndsleverandører må også være på forhånd med kundene om hvilke hastigheter de kan forvente i høysesongen.

Dette er fordi bredbånd vanligvis ikke er like raskt i de travleste tider på dagen - 20.00 - 22.00 for folk online hjemme og 12.00 - 14.00 for bedrifter.

De dekker alle de store bredbåndsforetakene som er registrert i den nye koden - BT, EE, Plusnet, Sky, TalkTalk og Virgin Media, som sammen betjener rundt 95% av hjemmebredbåndskundene.

Når du signerer en kontrakt, bør du bli behandlet rettferdig og vite nøyaktig hva du får, sier Lindsey Fussell, Ofcoms konsumentgruppedirektør.

'Disse beskyttelsene betyr at bredbånds shoppere kan kjøpe med tillit. Før de registrerer seg, får kundene beskjed om minimum internetthastighet. Og hvis selskaper bryter dette løftet, må de ordne opp i det raskt, eller la kunden gå bort. '

Wi-Fi-garanti: Slik fungerer det

  1. Test hastigheten på Wi-Fi-ruteren din via Skys online sjekker eller gjennom My Sky-appen.

  2. Hvis Wi-Fi-en ikke fungerer så bra som den burde, vil Sky starte en undersøkelse og sende en forsterker for å forbedre signalet.

  3. Hvis det fortsatt ikke fungerer så bra som det burde, får du hjemmebesøk av en Sky Engineer for å optimalisere signalet i alle rom. Sky Boost-kunder vil ha tilgang til kvelds- og helgeavtaler som en del av tjenesten, slik at de ikke trenger å vente eller ta seg tid til å få W-iFi forbedret.

  4. Hvis du fortsatt ikke mottar signal i alle rom - refunderer vi Boost -oppgraderingen for den gjenværende tiden i kontrakten din.

Se Også: