Sky Mobile lanserer vårsalg med over £200 rabatt på iPhone XR og Huawei P30 Pro

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sky Mobile har startet vårsalget i dag, og har redusert prisen på topptelefoner som Apple iPhone XR, Samsung Galaxy S10 og Huawei P30 Pro.



Shoppere i markedet for en oppgradering kan spare over £200 i rabatter online på sky.com/shop på alle de nyeste smarttelefontelefonene når du registrerer deg på nettverket – og du trenger ikke å være Sky TV-kunde for å få de beste tilbudene heller.



Alle tilbudene i salget har også den ekstra bonusen at de inkluderer ubegrensede samtaler og tekstmeldinger samt ubegrenset strømming av Sky-apper.



Høydepunkter inkluderer et røverkjøp på Apple iPhone XR med 2 GB datakvote og ubegrensede samtaler og tekstmeldinger på Swap36-planen for £33 i måneden - en massiv besparelse på £210.

Det siste Huawei P30 Pro er også tilgjengelig i salg for £37 i måneden, og den kommer med 2 GB datakvote og ubegrensede samtaler og tekstmeldinger på en Swap24-plan – og sparer kundene for hele £288.

Spar over £200 på Samsung S10 i salget (Bilde: Samsung)



Hvis Samsung Galaxy S10 telefonen er mer på gaten, Sky Mobile tilbyr den for £36 i måneden med en 2GB datakvote og ubegrensede samtaler og tekstmeldinger på et Swap24-abonnement – ​​en besparelse på over £264 for alle som blir med i nettverket.

Men det er ikke bare nye telefoner som er i salg heller, telekommunikasjonsgiganten har også avduket en røverkjøpsavtale med kun SIM. Kunder kan ta ubegrensede samtaler og tekstmeldinger pluss 2 GB data for bare £6 per måned i stedet for £12.



Sky Mobile vårsalgstilbud

Smarttelefoner

Se Også: