Bør Liverpool feire uavgjort 2-2 hjemme mot West Brom?

Rad Zed

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jurgen Klopp, manager for Liverpool og spillerhilsen The Kop etter Barclays Premier League -kamp mellom Liverpool og West Bromwich Albion på Anfield

Strålende ... eller bonkers?(Bilde: Getty)



Uansett hvilket lag du støtter, kan alle være enige om at Liverpool ikke blir for fornøyd med 2-2 uavgjort mot West Brom på Anfield.



mannen med testikkelen med ti steiner

Med all respekt til Tony Pulis & apos; et lag som jakter på Champions League -kvalifisering/tittelen (slett i henhold til nivået av Jurgen Klopp -relatert spenning), ønsker å ta tre poeng fra en hjemmekamp mot The Baggies.



Det var derfor mange nøytrale var litt overrasket over å se Klopp lede sin side i en feiring i Borussia Dortmund-stil på slutten av kampen. Den tyske sjefen fikk spillerne sine til å knytte armer og hilse på sine egne supportere på slutten av kampen.

hvilken tid er love island på i dag

Kanskje var det spenningen i det 95. minutt Divock Origi -utligningen som førte til det. Kanskje Klopp bare ønsket at laget hans skulle sette pris på støtten de hadde fått av Anfield -publikummet.

Men mange fans av andre klubber (*hoste*ManUnited*hoste*) har hoppet over det og hevdet at det var over toppen ...

Imidlertid har mange Liverpool -fans forsvart det og sa at det bare var et solidarisk show mellom troppen og supporterne ...

Spørsmålet er, hva var det? DU BESTEMMER!

meningsmåling

Hvordan vil du beskrive Liverpools feiring etter 2-2-trekningen mot West Brom?

0+ STEMMER SÅ LANGT

FlautMesterlig

Se Også: