Sheffield United-stjerne Oli McBurnie erkjenner seg ikke skyldig i overgrep mot Nottingham Forest-fan

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sheffield United-spissen Oli McBurnie har erklært seg ikke skyldig i ett tilfelle av overgrep ved å slå i Nottingham Magistrates Court.



Det påstås at fotballspilleren angrep en Nottingham Forest-fan, George Brinkley, etter en baneinvasjon etter deres semifinale i mesterskapssluttspillet på City Ground 17. mai. Den skotske landslagsspilleren, som satt bak på banen kledd i hvitt. skjorte og svart slips, står for retten 7. desember. Han ble innvilget ubetinget kausjon.



charlie dimmock vektøkning

Daniel Wilshaw, for påtalemyndigheten, sa at siktelsen har blitt endret fra vanlig overfall til overfall ved å slå for å gjenspeile kronens sak om at makt ble brukt. Ett av vitnene er en 13 år gammel gutt, som ikke kan identifiseres.



 Oli McBurnie i aksjon for Sheffield United
Oli McBurnie i aksjon for Sheffield United ( Bilde: REUTERS)

McBurnies lagkamerat Rhian Brewster sto også overfor en siktelse for vanlig overgrep mot Mr Brinkley, 26, men den ble henlagt forrige uke etter en etterforskning av Nottinghamshire Police. Videoopptak av den påståtte hendelsen ble delt på sosiale medier etter kampen.

Hjemmelaget vant kampen 3-2 på straffe, noe som førte til en baneinvasjon av jublende Forest-fans – der Blades-skipper Billy Sharp ble overfalt i en egen hendelse.

En 30 år gammel Nottingham Forest-supporter ble dømt til 24 ukers fengsel og dømt til å betale 500 pund i erstatning etter å ha erkjent skyldig i overgrep som forårsaket faktisk kroppsskade på Sharp.



Robert Biggs, fra Ilkeston, forvandlet seg til politi tidlig på morgenen etter kampen, etter å ha sett videoopptak som ble delt mye på nettet av ham som headet angriperen, som krevde fire sting. Elektroingeniøren ble også gitt en 10-årig fotballforbud.

I forrige uke ble det kunngjort planer for myndighetene om å slå ned på fanforstyrrelser med umiddelbare forbud for fans som bruker pyroteknikk eller går inn på banen.



Skoginvasjonen var en av flere høyprofilerte hendelser gjennom hele spillet som vakte utbredt fordømmelse mot slutten av forrige sesong.

strippeklubber i england

Se Også: