Samsung Galaxy Note 8: Utgivelsesdato, pris, funksjoner og spesifikasjoner for Samsungs nye 6,3-tommers supertelefon

Samsung Galaxy

Horoskopet Ditt For I Morgen

Samsung har avduket sin Galaxy Note 8, det siste tilskuddet til sitt utvalg av plus-sized smarttelefoner (noen ganger kalt phablets), som kommer med en innebygd stylus kjent som S Pen.



Galaxy Note 8 ble avslørt på Samsungs 'Unpacked' -arrangement i London i august 2017 - litt over et år etter lanseringen av den skjebnesvangre Galaxy Note 7, som ble skrotet etter en rekke hendelser der telefonene tok fyr og eksploderer.



Selskapets beslutning om å fortsette å bruke merket Galaxy Note - til tross for at fiaskoen for eksploderende telefoner som sies å ha kostet selskapet 4,4 milliarder pund - har overrasket mange bransjeeksperter.



Mange har advart om at selskapet står overfor en oppoverbakke for å overbevise kundene om at batteriene i den nye modellen er trygge.

Galaxy Note 7 -problemene ble angivelig forårsaket av at platene inne i batteriet var for nær hverandre nær de avrundede hjørnene. Batteriet hadde også defekter i isolasjonstapen og belegget på den negative elektroden.

Imidlertid ser det ikke ut til at sikkerhetshensyn har hindret salget av Samsung Galaxy S8, som angivelig solgte over 5 millioner enheter i den første måneden med salg etter lansering i april.



Står som en føniks fra asken, her er alt du trenger å vite om den nye Galaxy Note 8.

Design

Når det gjelder design, ser Galaxy Note 8 egentlig ut som en større versjon av Galaxy S8, med samme glasshus og en 6,3-tommers buet 'uendelig' skjerm.



familiequiz-spørsmål 2020

Den måler 162,5 x 74,8 x 8,6 mm - bare en brøkdel større enn Galaxy S8+ - og veier 195 g.

Den fysiske Hjem-knappen er fjernet og erstattet med et trykkfølsomt panel plassert under skjermen, slik at forsiden av enheten er en ren glassrute.

Fingeravtrykksleseren er nå plassert på baksiden av telefonen, ved siden av kameramodulen, og er designet for å brukes med en pekefinger i stedet for en tommel.

Som med tidligere modeller, plasseres S Pen -pennen pent i et hull på enhetens nedre kant.

Note 8 kommer i fire farger - Midnight Black, Maple Gold, Orchid Grey og Deepsea Blue - selv om bare Midnight Black og Maple Gold vil være tilgjengelig i Storbritannia ved lansering.

Vise

Galaxy Note 8 har en ultrabred skjerm, med et sideforhold på 18,5: 9 i stedet for den vanlige 16: 9, og ekstremt smale kanter rundt kanten av skjermen.

Samsung beskriver skjermen som 'Quad HD+', som er samme klassifisering som Galaxy S8, og oversetter til en skjermoppløsning på 2960x1440 piksler.

patrick robinson skuespiller kone

Den er også sertifisert av UHD Alliance som 'Mobile HDR Premium', noe som betyr at den lar deg se de livlige fargene og kontrastene som filmskaperne hadde til hensikt mens du så på favorittprogrammene dine.

Det er en 'alltid på' visningsmodus, noe som betyr at du kan velge å ha tid og vises på skjermen selv når telefonen er i ventemodus. Du kan også feste meldinger til alltid på skjermen og lage notater ved hjelp av S Pen uten å låse opp telefonen.

Kamera

I motsetning til Galaxy S8 har Note 8 et dobbeltkamera på baksiden av enheten, med et 12 megapikslers vidvinkelobjektiv og et 12 megapikslers teleobjektiv.

Dette gir brukerne en 2X optisk zoom, noe som betyr at de kan zoome inn og ut av objekter opp til dobbel avstand uten tap av bildekvalitet.

Brukere kan også fange en dybdeskarphetseffekt, kjent som bokeh, der motivet på bildet er i fokus og bakgrunnen er uskarp. Denne teknikken brukes ofte av motefotografer, for å få modellen til å se ut som om de dukker ut av bildet.

Begge linsene har optisk bildestabilisering, for å redusere utilsiktet uskarphet, og bokeh -effekten kan legges til enten før eller etter at bildet er tatt.

Note 8 har også et 8MP selfie -kamera.

S Pen

Det som virkelig skiller Samsungs Galaxy Note -utvalg er S Pen -pennen, som er designet for å gjøre det lettere å tegne, ta notater og merke dokumenter på smarttelefonen.

Note 8 kommer med en ny og forbedret S Pen, som har en finere spiss og er trykkfølsom, slik at brukerne kan lage mer detaljerte effekter.

Smarttelefonen har en rekke funksjoner designet for å dra nytte av dette, inkludert nye 'live meldinger', som automatisk gjør håndskrevne meldinger til GIF-er. For eksempel kan du tegne et bilde eller en rute på et kart og sende det til en venn, så ser de det som om du tegnet det foran dem.

Den alltid på displayet er designet for å brukes med S Pen som en digital notatblokk, slik at brukerne kan lage opptil 100 sider med notater uten å låse opp telefonen. Disse notatene kan deretter lagres på telefonen eller kopieres og limes inn i andre programmer.

Det er også en ny 'Oversett' -funksjon, der du kan markere en tekstdel med S -pennen og umiddelbart oversette den til et annet språk.

Programvare

Galaxy Note 8 kjører den nyeste versjonen av Googles operativsystem, Android 7.1.1 Nougat.

Vinnere av mtv europe music awards 2016

Dette inkluderer produktivitetsfunksjoner som multitasking, som lar to apper kjøre på skjermen samtidig, slik at du kan fortsette å se en video på YouTube mens du svarer på en e-post eller surfer på nettet.

Note 8 kommer også med Edge-programvaren, som lar deg legge til snarveier til kontakter og apper i et uttrekkbart panel på kanten av skjermen og forbedrede sikkerhetsfunksjoner.

I tillegg til fingeravtrykksskanneren har Note 8 en iris -skanner og programvare for ansiktsgjenkjenning, slik at brukerne kan velge foretrukket biometrisk autentiseringsmetode.

Bixby

Galaxy Note 8 kommer med Samsungs kunstig intelligente personlige assistent Bixby, som først ble lansert på Galaxy S8 tidligere i år.

På tidspunktet for S8 -lanseringen var imidlertid Bixby Vision den eneste AI -teknologien som ble aktivert på enheten. Nå har Samsung lansert Bixby Voice, som tilbyr en opplevelse mye mer lik Amazon Alexa eller Google Assistant.

Bixby Voice lar brukerne kontrollere smarttelefonene sine ved hjelp av talekommandoer. Det er en dedikert Bixby -knapp på siden av enheten, som du kan trykke på for å hente den virtuelle assistenten og deretter gi den en instruksjon som 'ta en selfie', 'vis meg det siste bildet jeg tok', eller 'del dette bilde på Facebook '.

(Bilde: REUTERS)

Den kan også brukes til å åpne websider, bla gjennom dem, angi påminnelser og kontrollere smarthusapplikasjoner.

Brukere kan lage egendefinerte talekommandoer som skal brukes i stedet for en sekvens av kommandoer. For eksempel kan du bruke kommandoen 'god natt' som en snarvei for 'slå på & ikke-forstyrr & apos; modus, sett en alarm for 06:00 og slå på blålysfilter '.

Til å begynne med vil bare et delsett av forhåndsinstallerte applikasjoner være Bixby-aktiverte, men dette settet vil fortsette å utvide seg over tid.

hva spådde simpsons

Funksjoner og spesifikasjoner

Note 8 har IP68 -klassifisering, noe som betyr at den er vanntett til en maksimal dybde på 1,5 m i opptil 30 minutter, og er beskyttet mot støv, smuss og sand uten behov for ekstra hetter eller deksler.

Den kan skryte av den samme 10 nm -brikken som Galaxy S8, som Samsung hevder muliggjør økt hastighet og effektivitet. Den inneholder også 6 GB RAM og 64 GB innebygd lagring, som kan utvides opp til 256 GB med et MicroSD-kort.

Note 8 kommer med et 3300 mah batteri, og tilbyr et utvalg av kablet eller trådløs lading.

DeX

Galaxy Note 8 er kompatibel med Samsung DeX - en spesialdesignet dokkingstasjon som kobler telefonen til en PC -skjerm, slik at du kan bruke den som en datamaskin.

Dette er spesielt nyttig for samarbeid, slik at brukerne kan dra fordel av Android Nougats multi-tasking-funksjoner med videokonferanser på delt skjerm og dokumentredigering, for eksempel.

Det er også nye kreative verktøy for DeX, for eksempel musikk og fotoredigeringsprogramvare, og Samsung har inngått et samarbeid med videospillutvikleren Super Evil Megacorp for å la Note 8-brukere spille smarttelefonspill i fullskjermsmodus på en PC-skjerm ved hjelp av DeX.

Samsung sa at alle som forhåndsbestiller Note 8, får DeX-stasjon til en verdi av £ 140, gratis.

Høres flott ut, men vil det blåse opp?

Samsung sier at den har implementert en ny åtte-punkts batterisikkerhetstest etter Note 7-fiaskoen for å sikre at historien ikke gjentar seg.

Ifølge selskapet innebærer den nye testmetoden 'å sette våre batterier gjennom ekstreme tester, innvendig og utvendig, etterfulgt av nøye inspeksjon av røntgen og det menneskelige øye for å sikre høyeste kvalitet'.

Med sitt rykte på linjen, er det trygt å anta at Samsung vil ha gjort sitt ytterste for å sikre at Note 8 ikke kommer med noen fatale feil.

Utgivelsesdato og pris

Galaxy Note 8 lanseres i Storbritannia den 15. september , med en anbefalt utsalgspris på £ 869 .

Du kan forhåndsbestille enheten fra i dag (23.august) fra Samsungs nettsted , og også fra utvalgte operatører og forhandlere inkludert Carphone Warehouse , EE , Tre og Sky Mobile . Alle som forhåndsbestiller den nye telefonen fra en av disse forhandlerne, kan også kreve en Samsung DeX-dokkingstasjon.

Se Også: