Samsung Galaxy Fold kommer i salg denne uken - 4 måneder etter planlagt utgivelse

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Samsung har bekreftet at den forsinkede Galaxy Fold endelig vil komme i salg på fredag ​​i Sør-Korea og andre land inkludert Storbritannia i ukene som følger.



Det koreanske firmaet sa at det hadde forbedret 'design og konstruksjon' av den sammenleggbare enhet før lanseringen.



Opprinnelig avduket tidligere i år og opprinnelig på grunn av lansering i mai, ble Samsung tvunget til å utsette Fold etter at en rekke tidlige testere rapporterte problemer med enhetens sammenleggbare skjerm, inkludert flere som ved en feiltakelse fjernet en beskyttende film over skjermen som fikk den til å stoppe. jobber i noen tilfeller.



£1 800 Galaxy Fold kombinerer en enkelt skjerm som på en tradisjonell smarttelefon, men kan også foldes ut for å avsløre en større skjerm i nettbrettstørrelse inne i enheten.

Den utfoldede smarttelefonen (Bilde: )

Samsung bekreftet at Fold vil bli utgitt i Storbritannia 18. september.



Samsung kunngjorde også at alle som kjøper en Fold vil ha tilgang til 'spesialiserte kundeservicetjenester', inkludert 24-timers support og tilgang til én-til-én-tid med Samsung-eksperter.

grey's anatomy sesong 16 uk air date

Samsungs mobilkommunikasjonspresident, DJ Koh, sa: «Den kategoridefinerende Galaxy Fold er en enhet som trosser barrierene til tradisjonell smarttelefondesign. Nå er vi glade for å slippe denne banebrytende mobilteknologien, og la forbrukere oppleve den selv.



«Forbrukere har reagert positivt på større skjermer, og Galaxy Folds revolusjonerende formfaktor tilbyr en større, mer oppslukende skjerm uten å ofre portabiliteten. Dette er det vi kaller innovasjon av ny mobilopplevelse i aksjon.'

Fold er den første sammenleggbare smarttelefonen som lanseres fra en stor smarttelefonprodusent, med den kinesiske telefonprodusenten Huaweis egen sammenleggbare Mate X også forsinket, etter å ha blitt avslørt bare dager etter Fold tidligere i år.

Smarttelefonen når den er slått ned (Bilde: )

Smarttelefoner

Da han snakket på firmaets mediearrangement i Berlin, i forkant av åpningen av Europas største teknologistevne - IFA - i byen på fredag, sa Samsungs Benjamin Braun at Fold hadde kommet til fordi brukerne nå ønsket større telefoner med større skjermer.

amal Clooney forlovelsesring

«Den sammenleggbare skjermen vil være starten på en ny spennende æra for industrien,» sa han og fremhevet at Samsung var den første store produsenten som lanserte en slik enhet.

«Der vi leder, følger andre etter.

'Hvis du vil ha innovasjon i livet ditt, er Samsung merket,' la han til.

Samsung kunngjorde også to nye husholdningsapparater - en trådløs støvsuger kalt PowerStick Jet, og en smart garderobe kalt AirDresser, som bruker et jet-air-system for å tørke og friske opp klær.

AirDresser damper også skånsomt og deodoriserer klær som er hengt inni den, sa Samsung, uten å sette gjenstander i fare for krymping eller varmeskader.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: