Sainsburys spår at salget av voksne kostymer vil doble seg etter hvert som flere foreldre kommer i ånden for Halloween

Halloween

Horoskopet Ditt For I Morgen

Vær best kledd på Halloween -festen i år



Nesten tre fjerdedeler av foreldrene forventes å feire Halloween i år, ifølge en nylig meningsmåling bestilt av supermarkedgiganten Sainsbury's.



Over halvparten av de spurte voksne vil kle seg utelukkende for å underholde barna sine. 71% av foreldrene planlegger å feire Halloween, sammenlignet med bare 37% av befolkningen i bredden.



Som et resultat av dette forventer Sainsbury's at salget av sine voksne kjolekolleksjoner vil bli nesten doblet, med fullt Halloween -serien nå tilgjengelig for 300 butikker og online for første gang.

Undersøkelsen avslørte også at 45% av de voksne planlegger å dekorere hjemmet sitt. Heldigvis utvidet utvalg har uhyggelige dekorasjoner, servise og LED -lys for å dekke etterspørselen fra kunder som ønsker å kle hjemmet sitt så vel som barna sine og seg selv for anledningen.

Halloween heks og djevel ler bak i bilen

Halvparten av foreldrene vil kle seg ut til Halloween i år med Sainsbury's kostymesalg satt til å doble (Bilde: Getty)



James Brown, Sainsburys kommersielle direktør i Argos, sa: Strategien vår er å tilby high street -stil til supermarkedpriser, og uansett om kundene ønsker å lage et hjemsøkt hus eller kjøpe skremmende kjoler, har vi gjort det enklere og mer praktisk for dem å kjøpe alt de trenger under ett tak.

Og med Halloween som faller på en mandag i år, er det den perfekte muligheten til å arrangere din egen fest hjemme ... uansett hvilken alder du er.



Nedenfor har vi plukket ut et utvalg av Sainsbury's Halloween-kostymer for hele familien som kan bestilles online eller kjøpes i butikken nå.

I tillegg kan du spare ekstra penger i Tu -klesalget - frem til mandag 31. oktober 2016.

katie holmes jamie foxx

1. Vampiress -kostyme for kvinner , £ 15 (var £ 20).

2. Svart Batman -kostyme til menn , £ 18,75 (var £ 25)

3. Halloween kostyme for barn , £ 8,25 (var £ 11)

Fire. Barnas halloween heksekjole til barn , £ 8,25 (var £ 11)

5. Halloween kostyme til Halloween -skjelett , £ £ 5,25 (var £ 7)

Les mer

Halloween 2019
Hva er Halloween? Halloween dekorasjonsideer Beste skrekkfilmer Halloween fakta og trivia

Se Også: