Sainsbury's nekter at personalet gjemte £ 50 Dyson -støvsugere for venner under tilbudet

Sainsbury's

Horoskopet Ditt For I Morgen

Et tilbud lagt ut på et pengebesparende nettsted tirsdag sa at syv Dyson- og GTech-støvsugere ville bli solgt til knock-down-priser, inkludert en Dyson V6 Trigger til bare en tredjedel av £ 149,99 RRP(Bilde: Plymouth Herald)



Sainsbury's kunder har anklaget kjøpmannen for å villede dem over en Dyson -avtale på 50 pund - og påsto at personalet fikk prioritert tilgang til den rabatterte varen før butikkene åpnet.



kendra wilson sextape

Shoppere sa at de ble skuffet onsdag etter å ha gått inn i filialer i de tidlige timene på jakt etter den reduserte varen - bare for å bli avvist av arbeidere som hevdet at det enten var & apos; fake & apos; eller utsolgt & apos ;.



Det kom etter at Sainsbury fortalte NEWSAM Money at rabatten var på førstemann til mølla -prinsippet, bare i utvalgte butikker - der dagligvaren ikke kunne opplyse nøyaktig hvilke filialer som deltok på grunn av det lille antallet på lager.

'Jeg dro til Sandhurst -butikken i morges for å finne ut at det ikke var noen Dyson -hoovers på stedet,' sa en leser til The NEWSAM.

'Dette var av en medarbeider som fortalte meg og en annen dame at de hadde utsolgt for over seks måneder siden.



'Da fant jeg ut at personalet hadde lagt til side Dyson hoovers for venner.

Det var blodbad i butikkene i går etter at avtalen falt sammen med en 50% rabatt på leker (Bilde: Plymouth Herald)



'Da jeg forlot butikken, så jeg og snakket med en dame som faktisk kjøpte en Dyson -hoover og bekreftet at den ble lagt til side for henne pluss at hun mottok rabatten før 8am.'

jessica chapman og holly wells

Andre steder er kundene ikke fornøyd på nettet - med andre som også påstår at avtalen ble feilmeldt.

På Twitter sa en bruker Steve: '@sainsburys hovedkontor bekreftet at #sainsburys #harrogate hadde mer enn flere #Dyson - men ved åpning av døren ... kjøpere ble fortalt at de ikke mottok noen. Personalet har prioritet ser det ut til! '

'Gikk til #sainsburys#toll gate for et Dyson hoover -røverkjøp, kom dit for 6 am ble fortalt at Hoover var i, men vil ikke være ute før lunsj som personalet vil inn på dem først, sa et annet medarbeider at han ikke burde ha kunnet si det men fortsatt ingen hoover, sa en annen sint kunde.

Imidlertid har Sainsbury's benektet påstandene.

Etter en intern undersøkelse sa en talsmann for Sainsbury til NEWSAM Money: 'Vi kan forsikre kundene om at alt tilgjengelig lager ble gjort tilgjengelig for dem.'

Se Også: