Ryanair skal ansette 2000 nye piloter for å få hundrevis av flere flyreiser

Ryanair

Horoskopet Ditt For I Morgen

Flyselskapet uten problemer er på jakt etter piloter - her

Flyselskapet uten problemer er på jakt etter piloter - her er det det leter etter(Bilde: AFP via Getty Images)



Det er gode nyheter for high flyers - Ryanair ansetter 2000 flere piloter ettersom det ser ut til å sette flere fly på himmelen etter pandemien.



Budsjettflyselskapet kunngjorde den nye ansettelsesperioden i dag og sa at de ønsker å ha alle om bord de neste tre årene.



Flyselskapet tror at de fleste av de 2000 kapteinens ledige stillinger vil bli besatt av sine nåværende yngre medarbeidere, men det vil bety at det ansetter flere ansatte på lavere nivå når de rykker opp.

De pilotene som blir ansatt vil bli opplært til å fly Boeing 737 -fly i Dublin av Airline Flight Academy.

I en Ryanair -uttalelse heter det: 'Som en del av Ryanairs karriereutviklingsinitiativer vil de fleste kapteinens ledige stillinger som er opprettet av disse nye flyleveransene, bli fylt av interne kampanjer som skaper muligheter for erstatningsbaserte offiserer, og til slutt nye kadettpiloter som kan kickstarte sin pilotkarriere med Ryanair slik at de kan vokse til neste generasjon av Ryanairs første offiserer og kapteiner. '



Pilotene jobber en rota på fem dager på, fire dager fri, uten planlagte overnattinger og tidsplaner publisert fire uker i forveien.

Under pandemien tok nesten alle Ryanair -piloter og kabinpersonalet lønnskutt da flyselskapet sto overfor en bølge av oppsigelser .



Det nye personalet vil alle bli opplært til å fly Boeing 747 i Dublin før de blir distribuert rundt i Europa

Det nye personalet vil alle bli opplært til å fly Boeing 747 i Dublin før de blir distribuert rundt i Europa (Bilde: REUTERS)

Flyselskapet har for tiden en slags fly, Boeing 737-800.

Men Ryanair har nettopp fått sitt første Boeing 737-8200 Gamechanger-fly, som er ment å trenge mindre drivstoff, være roligere og produsere mindre CO2.

Pilotopplæringen vil løpe i hele 2021 slik at den første omgangen med nye piloter er klare til neste sommer.

Interesserte flyvere kan søke her .

Ryanair-personaldirektør Darrell Hughes sa: 'Gjennom pandemien har Ryanair jobbet tett med våre mennesker for å redde jobber, og vi er glade for å begynne å planlegge en vekst tilbake i årene som kommer når vi kommer oss etter Covid-19-krisen og vokser til 200 millioner gjester innen FY2024. '

Forrige måned anklaget et par Ryanair for tjene på pandemien etter å ha forsøkt å belaste dem nesten tredoblet verdien av de opprinnelige flyvningene for å bestille på nytt.

Jay og Janet Youlls flyvninger til Fuerteventura på Kanariøyene-totalt 291 pund-ble kansellert i fjor sommer på grunn av Covid-19-restriksjoner.

I stedet for å ta en refusjon godtok de et kupong da de fløy med flyselskapet før og var glade for å hjelpe til med reiselivet.

Men da de forsøkte å bestille på nytt for tidligere denne måneden, ble paret fra Poole, Dorset, fortalt at de måtte betale ytterligere 285 pund i tillegg til det de allerede hadde betalt, til tross for at de hadde innløst kupongen.

Ryanair og det rivaliserende budsjettflyselskapet easyJet har sagt at ansiktsmasker vil forbli obligatoriske på flyreisen selv når det landsomfattende mandatet heiser.

Selskapene sa i forrige uke at ansiktsbelegg vil fortsatt være påkrevd ombord på alle flyvninger.

Se Også: