Robin Williams 'hjerteskjærende siste ord ble avslørt før tragisk død

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Robin Williams 'hulket' i sine siste dager



Robin Williams tilbrakte de siste dagene i pine - og hulket bak kulissene da han slet med å huske hvordan han skulle være morsom.



En kollega, en sminkeartist ved navn Cheri Minns, fortalte New York Post at han fikk et brudd mens han filmet Night At The Museum: Secret of the Tomb.



'Han hulket i armene mine på slutten av hver dag. Det var forferdelig. Fryktelig, 'sa hun i Dave Itzkoffs etterlengtede biografi, Robin.

'Om natten var jeg på datamaskinen min og så opp, & apos; How to deal with a paranoid & apos; slik at jeg ikke vil si feil.

'Jeg sa til folket hans, & apos; jeg er en makeupartist. Jeg har ikke kapasitet til å håndtere hva som skjer med ham. & Apos; '



Den amerikanske skuespilleren Robin William kommer for å delta på amfAR's årlige

Den amerikanske skuespilleren Robin William sjokkerte verden da han begikk selvmord i august 2014 (Bilde: Getty)

Susan Schneider har uttalt seg (Bilde: REX)



Les mer

Les mer...
Inne i Brendans vennskap med sangeren Ensom Lisa leter etter Ant Cat Deeley flaunts baby bump Iain Lee smeller Jeremy Clarkson

Og da hun prøvde å overbevise stjernen - som ikke ante at han kjempet mot en uhelbredelig hjernesykdom - for å komme tilbake for å stå opp for å gjenoppbygge tilliten hans, sa hun 'Han bare gråt og sa:' Jeg kan ikke, Cheri. Jeg vet ikke hvordan lenger. Jeg vet ikke hvordan jeg skal være morsom. & Apos; '

Den kontroversielle nye boken som kaster ødeleggende lys over stjernens private helsekamper som førte til hans påfølgende selvmord i august 2014, 63 år gammel.

I tillegg til at han hadde en dramatisk hukommelse, som ofte så ham glemme linjene, utviklet han også en rekke andre symptomer, inkludert søvnløshet, halsbrann, fordøyelsesbesvær, tap av luktesansen og problemer med vannlating.

I 2014 ble han diagnostisert med Parkinsons sykdom, selv om en obduksjon senere ville avsløre at han faktisk led av Lewy kroppssykdom - en degenerativ og uhelbredelig tilstand som forårsaker demens og påvirker motorisk funksjon.

Zelda Williams og Robin Williams

Zelda Williams og Robin Williams på en premiere i 2009 (Bilde: Getty)

Robin Williams og Pam Dawber i Mork & Mindy

Fru Doubtfire

Avbildet på fedrene & apos; rettighetsfilm, fru Doubtfire (Bilde: Rex)

er kanye west homofil

'Det var som å spille whack-a-mol. Hvilket symptom er det denne måneden? Jeg tenkte, er mannen min en hypokonder? Vi jakter på det og det er ingen svar, og nå hadde vi prøvd alt, sier kona Susan Scheider.

Hun redegjorde for symptomene hans i et stykke for det medisinske tidsskriftet Neurology, og beskrev hvordan den en gang livlige stjernen hadde en langsom, stokkende gang. Han hatet at han ikke kunne finne ordene han ønsket i samtaler.

'Han ville slite om natten og hadde fortsatt fryktelig søvnløshet. Noen ganger befant han seg fast i en frossen stilling, ute av stand til å bevege seg og frustrert da han kom ut av det. Han begynte å ha problemer med visuelle og romlige evner for å bedømme avstand og dybde.

'Hans tap av grunnleggende resonnement økte bare hans voksende forvirring.'

Se Også: